Search

U svibnju će se održati prvi Dani arhitekata

U svibnju će se održati prvi Dani arhitekata

Od 11. do 13. svibnja u rovinjskom Hotelu Lone


Image: screenshot

Cilj Dana arhitekata jest stvoriti centralno mjesto gdje će se jedanput godišnje prezentirati i raspravljati značajne stručne i profesionalne teme za rad arhitekata u Hrvatskoj i EU-u

Hrvatska komora arhitekata, kao krovna strukovna organizacija arhitekata, koja broji preko 3200 članova, organizira trodnevni stručni skup Dani arhitekata 1.0 koji će se održati od 11. do 13. svibnja u hotelu Lone u Rovinju.

Cilj im je kako stoji na službenoj stranici, da Dani arhitekata postanu centralno mjesto gdje će se jedanput godišnje prezentirati i raspravljati značajne stručne i profesionalne teme za rad arhitekata u Hrvatskoj i EU-u. Centralna tema prvih Dana arhitekata, zajednički nazivnik svih stručnih predavanja i okruglih stolova jest budućnost arhitektonske i urbanističke djelatnosti u Hrvatskoj.

U okviru teme "Budućnost" prezentirat će se sljedeća područja: zakonodavstvo, urbanizam, arhitektura i digitalno doba, arhitektura i energetsko doba te tema arhitekti i poslovna praksa. Više o svemu možete pronaći na ovom linku.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više