Search

U svibnju nas očekuje 4. Tjedan dizajna

U svibnju nas očekuje 4. Tjedan dizajna

Od 9. do 14. svibnja


Image: PR

U pripremi je 4. Tjedan dizajna, najveće događanje posvećeno dizajnu u Hrvatskoj, koji će se ove godine održati od 9. do 14. svibnja

Na ovogodišnjem Tjednu dizajna kao država partner predstavit će se Austrija, a Tjedan će slaviti najbolje od hrvatskog i svjetskog dizajna te ponuditi brojne atraktivne sadržaje svim zaljubljenicima u dizajn. 

"Ne propustite biti dio 4. Tjedna dizajna Zagreb - najvećeg događanja posvećenog dizajnu u Hrvatskoj te izložiti svoje proizvode u sklopu #tdzg Dizajn parka u koji ćemo smjestiti #tdzg Expo, #tdzg Market i #tdzg Izložbu fakulteta i škola, a koji će se posebno za ovu prigodu izgraditi uz Laubu te tako biti dio središnje lokacije Tjedna dizajna Zagreb," najavljuju organizatori, Tina Marković i Daniel Tomičić te pozivaju: "Ako želite biti #tdzg Partner lokacija, pripremili smo za vas niz pogodnosti, poput sudjelovanja u Noći dizajna 2017. Pripremamo i velik broj noviteta u izlagačkom te sadržajnom smislu, od kojih je vrlo atraktivan #tdzg Food Design jer će okupiti vodeće svjetske stručnjake u toj mladoj, interdisciplinarnoj grani dizajna."

Festival će se održati od 9. do 14. svibnja sa zagrebačkom Laubom kao središnjom lokacijom svih zbivanja.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više