Search

Uskoro počinje glazbeni festival na Braču

Uskoro počinje glazbeni festival na Braču

Voi'Sa


Brački festival sa svojom sjajnom atmosferom, dobrom ekipom, odličnom glazbom i povoljnom cijenom ulaznice ne ostavlja mnogo prostora za razmišljanje gdje provesti prvi vikend u kolovozu

U svojoj opuštenoj maniri brački Voi'Sa festival nastavlja puniti svoj tradicionalno eklektičan line-up. Odličnom društvu na plaži Acapulco u Supetru kojeg čine Mo'Horizons Soundsystem, berlinski Kyodai, domaći majstori TBF i dvadesetak sjajnih DJ-eva Voi'Sa line up-a, tako će se pridružiti i Stee Downes.

Voisa

Trodnevni brački festival koji ove godine slavi svoju petu godišnjicu, u razdoblju od 1. do 3. kolovoza na plažu Acapulco u Supetru na otoku Braču dovodi sjajno društvo glazbenika koji već provjerenoj i opuštenoj ekipi neće priuštiti ni trenutka dosade. Petak je rezerviran za njemački Mo'Horizons Soundsystem, nedjelju preuzima najbolji hrvatski hip-hop & funk bend TBF, dok će subota proteći u znaku Red Bull Music Academy večeri kada će Voi'Sa pozornicu oteti Kyodai.

Voisa

Jedna od zvijezda večeri i posljednje ime odličnog line up-a jest Stee Downes koji je zahvaljujući svom jedinstvenom vokalnom stilu izgradio snažno ime na house sceni te surađivao s imenima poput Jazzanove, Kraak & Smaak i mnogim drugima. On će posjetitelje počastiti akustičnim setom na gitari tijekom dnevnog programa te live DJ vokal setom gdje će se u zajedničkoj izvedbi pridružiti berlinskom dvojcu Kyodai.

Voisa

Related articles

Buro 24/7 Selection

više