Search

Uskoro počinje još jedno izdanje omiljene zabave za Zagrepčane

Uskoro počinje još jedno izdanje omiljene zabave za Zagrepčane

Od 22. studenog smo opet u Tomićevoj ulici

BURO.


Image: PR

Tomićeva ulica i ove će godine, uoči i za vrijeme blagdana, biti nezaobilazno mjesto za sve željne dobre hrane, vrhunske zabave i pozitivne atmosfere

Već treću godinu zaredom u zagrebačkoj Tomićevoj ulici od 22. studenoga 2014. do 1. siječnja 2015. održat će se Fuliranje, jedno od najoriginalnijih blagdanskih događanja u gradu i mjesto koje obavezno posjećuju svi željni drugačijeg doživljaja zagrebačkog Adventa. Prethodna dva Fuliranja okupila su više od 400 tisuća posjetitelja. 

Uskoro počinje još jedno izdanje omiljene zabave za Zagrepčane (фото 1)

Kao i ranijih godina na ovogodišnjem će se Fuliranju svojom ponudom i repertoarom predstaviti brojni zanimljivi izlagači, ugostitelji i izvođači. Uz uspješne sudionike koji su već bili prisutni na Fuliranju, poput kultnoga Rougemarina, ove godine u Tomićevu stižu i nova imena među kojima je i vrlo popularna komiška Fabrika Luke Nižetića. Ovogodišnje događanje donosi još niz atraktivnih novosti u svojoj ponudi koje će organizatori otkriti uskoro.

Fuliranje
Fuliranje je pokrenuto 2012. godine s ciljem da se na kreativan način aktivira pomalo zaboravljena gradska lokacija. Mirnoj Tomićevoj ulici u kojoj su se zaustavljali tek rijetki prolaznici, uglavnom turisti u obilasku uspinjače, Fuliranje je udahnulo novi život, a za vrijeme Adventa ona je postala nezaobilazno mjesto za druženja, izlaske i dobar provod.

Uskoro počinje još jedno izdanje omiljene zabave za Zagrepčane (фото 2)

Uskoro počinje još jedno izdanje omiljene zabave za Zagrepčane (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više