Traži

Uskoro počinje odličan glazbeni projekt u Zagrebu

Uskoro počinje odličan glazbeni projekt u Zagrebu

I kao gosta dovode jednog od najpopularnijih svjetskih DJ-eva

BURO.


Fotografija: PR

Prvi STEREOTIP u Kino Mosor dovodi Dixona nakon punih šest godina od posljednjeg zagrebačkog gostovanja

Druge nedjelje u studenom ostvarit će se davna želja mnogih ljubitelja elektronske glazbe da isključivo kasnovečernju do ranojutarnju plesnu rabotu prebace u manje uobičajene kasnopopodnevne sate jednog od najmirnijih dana u tjednu. Želju ostvaruje te istodobno pridonosi kvalitativnoj i kvantitativnoj progresiji glazbenih večeri u Zagrebu STEREOTIP - novo događanje čije će svoje debitantsko izdanje održati u nedjelju 9. studenog u Kinu Mosor s početkom u 17:00 i trajanjem do 02:00 sata. Kao prvi glazbeni gost iz inozemstva dolazi planetarno popularni i isto toliko zauzet Dixon, uz domaćeg Felvera i jednog od organizatora STEREOTIPA, koji će se zagrebačkoj publici predstaviti cijelih 6 godina nakon zadnjeg nastupa u Aquariusu i to raskošnim četverosatnim glazbenim setom.

Uskoro počinje odličan glazbeni projekt u Zagrebu (фото 1)

Pored osnivača glazbenog labela Innervision i Berlinera s privremenom zagrebačkom adresom - Dixona, sve moguće izvedenice techno, house, tech-house, acid house, deep house, chicago house i ostalih uzbudljivih, repetitivnih, a opet melodioznih plesnih pravaca predstavit će aktivni i uzbudljivi domaći producenti i DJ-i: Petar Dundov, Felver, Omar, Homeboy i Mimi.

Uskoro počinje odličan glazbeni projekt u Zagrebu (фото 2)

Ulaznice za prvi STEREOTIP mogu se od srijede 22. listopada kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim pretprodajnim lokacijama Entria u Zagrebu. Early bird ulaznicu po cijeni od 50 kuna moguće je kupiti od srijede 22. listopada do ponedjeljka 27. listopada nakon čega će se do 8. studenog moći kupiti po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna. Ulaznica će se na ulazu Kina Mosor na sam dan događaja moći kupiti za 99 kuna.

Uskoro počinje odličan glazbeni projekt u Zagrebu (фото 3)

Ekipa STEREOTIPA pored debitantskog plesa u Kinu Mosor najavljuje i buduća redovna mjesečna ili dvomjesečna događanja na zanimljivim lokacijama u Zagrebu, no naglašava da im državna granica neće biti prepreka.

Uskoro počinje odličan glazbeni projekt u Zagrebu (фото 4)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor