Search

Uskoro stiže ZZZagreb Food Festival

Uskoro stiže ZZZagreb Food Festival

Najukusnije od Zagreba

Urednik: A.P.


ZZZagreb Food Festival (punim imenom Zagrabi, Zagrebi Zagreb Food Festival) održat će se 5. i 6. rujna 2015. od 12 do 21 h, na Trgu Josipa Jurja Strossmayera (pokraj Zrinjevca) u Zagrebu

Festival je to koji će posjetiteljima ponuditi najbolja zagrebačka jela, u suradnji s renomiranim chefovima etabliranih zagrebačkih restorana poput Time Restaurant & bara, Hole in One, Binimota, te osječkog Burger bara. Festival će ponuditi više od 10 različitih specijaliteta, među kojima izdvajamo specijalitete od janjećeg i svinjskog mesa na roštilju, sushija, ramena i drugih azijskih fuzijskih specijaliteta, bun sendviča, BBQ Pulled pork sendviča te mnogih drugih ukusnih specijaliteta.

Organizatori su mislili i na najmlađe pa će tako u posebnom kutku za djecu najmlađima osigurati bojanke s motivima najpoznatijih zagrebačkih znamenitosti poput Katedrale, Manduševca, bana Josipa Jelačića, Tomislavovog trga, kule Lotrščak, Šestinskog kišobrana itd. Posjetitelji će bonove za konzumaciju hrane kupovati na dvama za to predviđenim punktovima. Nekolicina kupona imat će foliju koja nakon što se ostruže osigurava eventualni dobitak u obliku poklona naših sponzora i partnera festivala (npr. ručak za dvoje u restoranu Time, butelje vrhunskog vina, pakete piva itd...).

Festival u oba dana za posjetitelje otvara svoja vrata točno u 12 h, na znak gričkog topa i ostaje otvoren sve do 21 h. Zagreb Food Festival svoja će izdanja doživjeti i u drugim gradovima, stoga nas u 2016. godini očekuju Varaždin, Split, Osijek, Dubrovnik te ponovno Zagreb.

Više informacija o događanjima i programu moći će se pronaći na službenim stranicama festivala www.foodfestival.hr i na službenoj Facebook stranici.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više