Traži

Već je otkriven datum održavanja najjačeg festivala ekstremnih sportova u regiji

Već je otkriven datum održavanja najjačeg festivala ekstremnih sportova u regiji

Od 5. do 9. lipnja 2019. godine događat će se 19. Pannonian Challenge

Urednik: L.M.F.


Fotografija: PR

Hrvatska Coachella naziv je za osječki Pannonian Challenge, festival na kojem već 19 godina pored ekstremnih sportova zabava, glazba i moda imaju vrlo važnu ulogu. Nakon odličnog 19. po redu festivala ekstremnih sportova, osječkog Pannonian Challengea organizatori su objavili datum kako bi na vrijeme u kalendare upisali ovaj festival koji je nadrastao festival koji je isključivo sportski. Skate park na lijevoj obali Drave iduće će godine od 5. do 9. lipnja okupiti najbolje vozače BMX-a, inlinea i skateboarda, dok će za večernji dio kao i do sada biti zaduženi najbolji bandovi i DJ-i koji će zabavljati publiku do jutarnjih sati.

Već je otkriven datum održavanja najjačeg festivala ekstremnih sportova u regiji (фото 1)

Osječki skate park, najbolje je opremljen skate park u jugoistočnoj Europi, a jubilarno 20. izdanje osječki skate park dočekat će više od 300 vrhunskih sportaša koji će se natjecati za nikad bogatiji nagradni fond. Posebna zanimljivost je i to što su BMX i skate kao sportovi uvršteni na listu natjecateljskih sportova za predstojeće ljetne Olimpijske igre 2020. u Tokiju tako da ćemo moći pratiti vratolomije budućih Olimpijaca. 

Već je otkriven datum održavanja najjačeg festivala ekstremnih sportova u regiji (фото 2)

"Smatram da smo zajedno s našim legicama i legama stvorili jedan brend, jedan šarmantan događaj kojega svi rado bilježe u svojim kalendarima, jer ne ostavlja ravnodušnim ni najveće svjetske face bilo u sportu, glazbi ili poslovnom svijetu. Pannonian Challenge smo organizirali, a i danas ga organiziramo prvenstveno zbog mladih, zbog grada, zbog poruke koja je bitna: "Može se, treba probati, ne smije se odustati. Iduće godine bilježimo 20. godišnjicu za koju unaprijed garantiramo da će biti najveća i najekstremnija do sada." - ističe Jurica Barać, voditelj projekta Pannonian Challengea, naglašavajući kako ekstremni, odnosno urbani sport pripada skupini „lifestyle“ sportova, upravo zato što ga se živi cijele godine. Pannonian Challenge za svoj jubilej priprema do sada neviđen spektakl, upišite datume u kalendare i posjetite najekstremniji festival u ovom dijelu Europe. Osijek vas čeka!  

Već je otkriven datum održavanja najjačeg festivala ekstremnih sportova u regiji (фото 3)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više