Search

Večer rezervirajte za odličnu glazbenu zabavu na Tuškancu

Večer rezervirajte za odličnu glazbenu zabavu na Tuškancu

"No work. All play."


Image: PR

Pop Up Winter Garden na ljetnoj pozornici Tuškanac, danas je od 18 sati rezerviran za CFSN kolektiv i njihov program "No work. All play." na koji ste svi pozvani...

Po prvi puta ove se godine zagrebačkom Adventu pridružio Pop Up Winter Garden. Potpuno drugačija adventska priča smještena je na prostoru ljetne pozornice Tuškanac u okružju magične park šume u centru Zagreba. Pop Up Winter Garden u intimnijem okruženju na jedinstvenoj lokaciji donosi isto tako jedinstvenu gastro i kulturnu manifestaciju koja se svojim sadržajem razlikuje od klasične adventske ponude. 

Swanky Monkey Garden, The Garden Brewery, A Most Unusual Garden, zajedno uz Submarine i Toasterie by Trapula nude svoje prepoznatljive koncepte na sjajnoj lokaciji, uz craft pivo, zimske koktele, nezaobilazno kuhano vino, burgere i još pregršt toga.

 Program se odvija u sasvim drugačijem ruhu od onog na kojeg ste do sada navikli, a sve je u ponudi na prozorima jedinstvenih brodskih kontejnera koje su uredili poznati street art umjetnici, a za ukrašavanje objekata i kreativne instalacije pobrinuo "Lapo Lapo" Studio. 

Večer rezervirajte za odličnu glazbenu zabavu na Tuškancu (фото 1)

Program na jednoj od najboljih zagrebačkih lokacija kroz cijeli prosinac nudi i sjajnu glazbenu selekciju, koja je neodvojivi dio svake Garden priče uz nastupe međunarodnih i domaćih poznatih DJ-eva i bendova, filmske večeri pod dekicama…

Tako je ova nedjelja rezervirana za CFSN kolektiv i njihov program "No work. All play." kojim od 18 sati serviraju naramak svježih house, deep house, techno, bass, trap, drum'n'bass, UK funky, future garage tonova. Ulaz na sva događanja je besplatan, a više informacija pronađite na Facebook eventu. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više