Traži

Veliki koncert Josipe Lisac u zagrebačkoj Tvornici kulture

Veliki koncert Josipe Lisac u zagrebačkoj Tvornici kulture

"Koncert za Karla"

BURO.


Fotografija: Josipa Lisac Official Page

Ovogodišnji "Koncert za Karla", kojim glazbena umjetnica Josipa Lisac obilježava sjećanje na Karla Metikoša, održat će se u Velikom pogonu Tvornice kulture u srijedu, 10. prosinca

Jedan od omiljenih zagrebačkih klubova dočekuje Josipu u novom ruhu nakon punih 11 godina. Posljednji put "Koncert za Karla" održan u klubu u Šubićevoj bio je davne 2003. godine.

Josipa je prošle godine proslavila 40 godina od objave albuma "Dnevnik jedne ljubavi" nastupajući diljem regije i inozemstva, na rasprodanim koncertima koji su uključivali dva gostovanja u KD Vatroslav Lisinski, svirke u Sava centru u Beogradu, pulskoj Areni, Šibeniku, Opatiji, Osijeku, Skopju i mnogim drugim gradovima.

Veliki koncert Josipe Lisac u zagrebačkoj Tvornici kulture (фото 1)

Zagrebačka publika imat će još jednom priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi iz više od četiri desetljeća Josipine impresivne karijere: "Dok razmišljam o nama", "Na na na na", "Vjerujem ti sve", "Magla", "O jednoj mladosti", "Hir, hir, hir", "Ležaj od suza", "Danas sam luda", "Ja bolujem" i mnogim drugima. Naravno, i ovog puta bit će u pratnji svog moćnog benda u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Borna Šercar, Davor Črnigoj i Borna Šercar.

U prodaji se nalaze ulaznice za slobodno stajanje i slobodno sjedenje na tribinama po cijeni od 100 kuna te VIP balkon i VIP galerije po 130 kuna. Cijena ulaznica za stajanje i tribinu na dan koncerta iznosit će 120 kuna, dok će za VIP ulaznicu trebati izdvojiti 150 kuna. Zbog prostora posebno prilagođenog ovom koncertu, broj ulaznica je ograničen. Ulaznice potražite u Šubićevoj 2, na Eventim i Entrio prodajnim mjestima.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor