Search

Zašto ove godine ne smijete propustiti Fuliranje?

Zašto ove godine ne smijete propustiti Fuliranje?

Otkrijete 5 dobrih razloga


Image: Promo

Žedni i gladni dobre hrane i zabave nestrpljivo čekamo subotu, 26. 11. i udar Gričkog topa koji će označiti početak Fuliranja

I ove godine imat ćemo priliku uživati na dvije lokacije, u Tomićevoj i Kurelčevoj ulici u centru grada. Projekt koji je započeo kod Uspinjače, prošle godine proširio se na Kurelčevu ulicu u blizini Europskog trga te ove sezone započinje 26. studenog i traje do 8. siječnja 2017. U nastavku pročitajte zašto ga ni ove godine ne smijete propustiti:  

1.  Fuliranje ove godine slavi peti rođendan
Fuliranje, jedno od prvih i najoriginalnijih adventskih događanja ove zime slavi svoj 5. rođendan. U tih pet godina, Fuliranje je posjetilo preko milijun posjetitelja koji su uživali u više od 500 koncerata i nastupa glazbenika, DJ-a, performera i izložbi.  Za ovu zimu Fuliranje priprema još mnoga iznenađenja u povodu svojih prvih pet godina.

2.  Više lokacija u gradu za Fuliranje
I ove zima Fuliranje se odvija na dvije lokacije, u Tomićevoj i Kurelčevoj ulici. Na svakoj lokaciji odvijat će se brojna događanja s drugačijim programima i konceptima kojima neće nedostajati dobre zabave i vrhunskih gastro užitaka.

3.  Ovu zimu Fuliranje ide dalje
Ovu zimu Fuliranje ide dalje te svojim posjetiteljima nudi dva nova koncepta. Tako će Tomićeva ulica postati gastro meka za sve foodije i zaljubljenike u hranu i dobru zabavu dok će Kurelčevom prašiti zarazni disco ritmovi.

4.   Tomićeva Chef Street
Tomićeva aka The Foodiest street in the world u suradnji s Andrejom Barbierijem i Marinom Medakom, ove će godine, prvi put na cesti, ugostiti najbolje i najatraktivnije hrvatske kuhare, Dino Galvagno, Braco Sanjin, Tomislav Škunca - Škuf, Tvrtko Šakota, Ivan Pažanin, Petra Jelenić i Hrvoje Zirojević samo su neki od kuhara koji će posjetiteljima predstaviti svoje kreacije. Visoke gastro ambicije ne prestaju s kuharima, tako da će se u Tomićevoj po prvi putra predstaviti klaster najboljih srednje dalmatinskih restorana i kuhara pod brandom Murter - Kornati, a koji čine restorani Fabro, Boba, Opat i Fešta.  Osim njih, u ulici je i jedan od najboljih istarskih restorana, Vodnjanka a  za slastice tu su RougeMarin Choco Bar, Fritula Bar i Palačinka Bar.

5.  Kurelčeva Disco Street
Kurelčeva ove zime postaje najveći Disko na otvorenom. Ideja je presjekom Disko kulture od njenih začetaka s početka 70ih, pa sve do danas, rasplesati i ugrijati posjetitelje u hladne, zimske dane. Donna Summer, Marvin Gaye, Bee Gees, Kulušić, Saloon i Studio 54, samo su neki od glazbenika i Disko ikona kojima ćemo ovim putem odati priznanje. Osim bogatog audio-vizualnog dojma, u ulici će biti odlična ponuda hrane i pića koja neće ostaviti ravnodušne ni najzahtjevnije posjetitelje. Plesnjaci, DJ-i, tematske večeri, plesne i glazbene radionice, samo su dio programa kojim dočekujemo Fulirante. Kompletan program pratite ovdje. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više