Search

Zagreb će po prvi put imati Noć dizajna

Zagreb će po prvi put imati Noć dizajna

#tdzg2016 uskoro otvara svoja vrata po treći put

Image: PR

"3. Tjedan dizajna Zagreb" ove godine održat će se od 3. do 8. svibnja sa središtem u Laubi i, susjednoj zgradi Haubi

Regija partner bit će nordijske države, a svaki dan #tdzg2016 posvećen je drugoj temi te nudi zanimljive i bogate sadržaje, poput domaćih i međunarodnih izložbi namještaja, proizvoda i projekata, konferencija, panela i mini događanja u centru grada. Po prvi put održat će se Noć dizajna, u petak 6. svibnja, te će dizajn zaživjeti u cijelome gradu - na više od trideset partnerskih lokacija gdje će se održavati promo događanja, kokteli, predavanja ili posebne prodajne akcije.

WallWare

Povrh toga, u ulici Augusta Cesarca, kod Europskog trga, bit će izložena Glamping kupola (engl. glamorous camping, glamurozno kampiranje), projekt u suradnji s Kupole.hr, a koja će biti u potpunosti opremljena namještajem i uporabnim predmetima domaćih tvrtki. Kao i svake godine, #tdzg2016 će okupiti veliki broj stručnjaka iz područja dizajna, koji će podijeliti svoja iskustva o ulozi dizajna u pokretanju gospodarstva.

Zagreb će po prvi put imati Noć dizajna (фото 1)

Dodatni razlog da ne propustite Tjedan dizajna ove godine jest suradnja #tdzg2016 i udruge Europa Donna. U suradnji s Europa Donna udrugom prikupljat će se novac za kupnju aparata za intraoperativno zračenje, tako da će posjetitelji na našim označenim lokacijama tijekom #tdzg moći donirati novac za kupnju ovog aparata koji spašava živote. Dnevni raspored događanja pratite na Facebook i web stranicama Tjedna dizajna.

Cijeli program i aktualne novosti pratite ovdje.

Zagreb će po prvi put imati Noć dizajna (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više