Search

Zagreb će ugostiti 700 umjetnika iz cijelog svijeta

Zagreb će ugostiti 700 umjetnika iz cijelog svijeta

Cest is d'Best ponovno u gradu


Image: PR

Zagreb će ugostiti oko 700 umjetnika iz cijelog svijeta jer će se na više lokacija u centru od 26. 5. do 5. 6. održavati Međunarodni ulični festival Cest is d'Best...

Jubilarno izdanje najstarijeg uličnog festivala u ovom dijelu regije okupit će oko 700 glazbenih, likovnih i scenskih umjetnika iz dvadesetak zemalja svijeta. Posjetiteljima će biti ponuđeno više od 1.000 sati programa za sve uzraste. Za ovo posebno izdanje vrijedi pripremiti i nešto novo, a to je u ovom slučaju nova pozornica na Trgu Petrice Kerempuh te primjerice Cest kino koje se nalazi iza Gornjogradske gimnazije.

Zagreb će ugostiti 700 umjetnika iz cijelog svijeta (фото 1)

Točan broj kazališnih predstava, koncerata, performerskih nastupa, likovnih radionica i instalacija, sportskih i zabavnih akcija organizatori će objaviti početkom sljedećeg tjedna, ali sasvim je sigurno da se jubilarni 20. Cest is d'Best otvara karnevalskom povorkom koja će u četvrtak, 26. svibnja s početkom u 19:00 sati krenuti sa Cvjetnog trga i preko Zrinjevca doći do Trga bana J. Jelačića, gdje zatim slijedi koncertni program sve do 23:00 sata. Veselimo se!

Zagreb će ugostiti 700 umjetnika iz cijelog svijeta (фото 2)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više