Search

Zagreb sutra očekuje veliki party na Jarunu uz poznate DJ-e

Novo izdanje We Love Sound festivala

Urednik: BURO.


Neki od najpoznatijih svjetskih DJ-a elektroničke glazbe rasplesat će Zagreb ove subote, 1. lipnja. Treće po redu izdanje ovog butik festivala predstavljeno je u Zagrebu, a poseban naglasak stavljen je na produkciju zvuka te uređenje festivala. Kako se ovog vikenda u Zagrebu konačno očekuje lijepo i toplo vrijeme, prilika je ovo za vrhunsku zabavu na otvorenom. Lokacija koja se nalazi između Velikog jezera Jarun i savskog nasipa, pored skate parka, okružena je zelenilom i drvećem. Za uređenje se koriste četiri tehnologije svjetlećih instalacija, a bit će postavljen i drveni plesni podij. Američki superstar DJ Seth Troxler predvodi glazbena imena koja će zabavljati nekoliko tisuća gostiju koliko ih se očekuje ove godine. Ovaj glazbenik, koji je 2013. godine proglašen najboljim na svijetu prema Resident Advisor-u, u Zagreb dolazi nakon nastupa na Movement Electronic Festivalu u Detroitu.

Uz njega, na festivalu će nastupiti i Švicarka Sonja Moonear. Ona je prošle godine unatoč kiši napravila odličnu atmosferu koja se i danas prepričava. Sonja je jedna od najtraženijih DJ-ica na svijetu što potvrđuje i podatak da je samo u prvih pet mjeseci ove godine imala čak 25 nastupa u 15 zemalja na različitim krajevima svijeta.  Na #WELOVESOUND će nastupiti još tri cijenjena i iskusna DJ-a, predstavnik francuske house scene - Dyed Soundorom, jedan od osnivača svjetski poznate izdavačke kuće Visionquest - Shaun Reeves te Luca Cazal, resident jednog od najpoznatijih svjetskih klubova DC10 na Ibizi. Domaće glazbenike ove godine predstavlja jedan od najboljih hrvatskih DJ-a te nagrađivani producent Andrea Ljekaj, poznat po nedavnom remixu za Josipu Lisac.

Ulaznice za festival mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr i ticketshop.hr te na TISAK MEDIA prodajnim mjestima, a online putem službene web stranice festivala https://we-love-sound.com/tickets/

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više