Search

Zanimljiva izložba fotografija Ivana Pavliša u Galeriji Kranjčar

Zanimljiva izložba fotografija Ivana Pavliša u Galeriji Kranjčar

"Ivan Pavliš, John Who?"

Urednik: Tina Kovačiček


Image: John Pavlish

U zagrebačkoj Galeriji Kranjčar se 26. studenog otvara samostalna izložba mladog, talentiranog fotografa Ivana Pavliša čije fotografije redovito viđate i na Büro24/7

Iako njegovo lice često viđate na društvenim događajima s foto aparatom u ruci kako na svoj jedinstven način fotografijama bilježi ljude i trenutke oko sebe, mladi i talentirani fotograf Ivan Pavliš po prvi puta svoje radove predstavit će na samostalnoj izložbi u galeriji Kranjčar 26. studenog 2015. Poznat po komercijalnom pristupu fotografiji izložbom pod nazivom "John Who" predstavit će se u novom fotografskom svjetlu. Serijom od 15 fotografija autor će obuhvatiti presjek svog dosadašnjeg rada posebno onog u modi. 

Zanimljiva izložba fotografija Ivana Pavliša u Galeriji Kranjčar (фото 1)

Moda je oduvijek bila centar njegovog fokusa, a ovom izložbom kroz crno -bijele i kolor fotografije pokazat će svoje viđenje modnog svijeta koji nas svakodnevno okružuje. Izložba će obuhvatiti i nekoliko portreta koji na dinamičan i eksperimentalan način razotkrivaju svakog promatrača. "Svojom prvom samostalnom izložbom htio sam ljudima pokazati svoj dosadašnji stvaralački rad. Ovom izložbom prikazat ću svoj fotografski opus u kontekstu modne i portretne fotografije. U medijskom svijetu mnogi me poznaju pod pseudonimom John Pavlish pa sam se tako i odlučio izložbi dati naziv "John Who".

Zanimljiva izložba fotografija Ivana Pavliša u Galeriji Kranjčar (фото 2)

Ivan Pavliš rođen 1985. u Zagrebu. Nakon završenog studija na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu kreće u potpuno drugom smjeru i 2012.godine započinje fotografsku karijeru. Od tada gotovo svakodnevno na svoj sada već prepoznatljiv način fotografira društvena događanja, modu i razne društvene sfere.

Zanimljiva izložba fotografija Ivana Pavliša u Galeriji Kranjčar (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više