Search

Zavirite ponovno u stara zagrebačka dvorišta

Zavirite ponovno u stara zagrebačka dvorišta

Novo izdanje nagrađenog projekta "Dvorišta"

Urednik: Tina Kovačiček


Image: PR

Od petka 17. do nedjelje 26. srpnja svi zainteresirani ponovno će imati jedinstvenu priliku zaviriti iza vrata gornjogradskih palača i otkriti neke od njihovih najljepših privatnih i javnih vrtova i dvorišta

Prekrasno dvorište palače Balbi u Demetrovoj, čarobni vrt Državnog arhiva palače Erdödy-Drašković na vrhu Opatičke ili malo intimno privatno dvorište u Opatičkoj ulici ponovno će biti otvoreni za javnost. Novitet ove godine jest i unutarnji vrt Atelijera Meštrović u Mletačkoj koji će biti otvoren cijelim tijekom manifestacije, a bit će tu i još nekih vrlo zanimljivih iznenađenja i novih dvorišta koje organizatori još uvijek čuvaju u tajnosti kao iznenađenja manifestacije.

Zavirite ponovno u stara zagrebačka dvorišta (фото 1)

Od glazbenih imena koja će upotpuniti tople ljetne noći u Zagrebu spominju se Ivana Kindl, Jelena Radan, Iva Smojver, Ivana Radovniković, Nikola Marjanović, Zagrebački puhački ansambl, Ansambl Antiphonus i još mnogi drugi. Ni ove godine neće nedostajati slasnih zalogaja, ni osvježavajućih gutljaja, a posjetitelje očekuju i mnoga druga iznenađenja.

Zavirite ponovno u stara zagrebačka dvorišta (фото 2)
Kvalitetu ovoga projekta potvrđuju i dvije prestižne nagrade dobivene već nakon prve godine manifestacije: nagrada "CBTour" i oznaka Green mark – Sign of excellence Saveza za energetiku Hrvatske za najkreativniji i najinovativniji projekt u turizmu s naglaskom na održivi razvoj, te nagrada MRAK – Mreže za razvoj i kreativnost za najkreativniji i najinovativniji turistički projekt ili proizvod u respektabilnoj konkurenciji varaždinskoga Špancirfesta i Noći muzeja!

Zavirite ponovno u stara zagrebačka dvorišta (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više