Search

Zdenka Kovačiček pjeva Janis Joplin

Zdenka Kovačiček pjeva Janis Joplin

Za napuštene pse pod skrbi Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo


Image: PR,
Sanjin Kaštelan

Humanitarni koncert poznate hrvatske jazz i rock pjevačice Zdenke Kovačiček održat će se u četvrtak, 5. siječnja u 21 sat u zagrebačkom Vintage Industrial Baru

Humanitarni koncert poznate hrvatske jazz i rock pjevačice Zdenke Kovačiček održat će se u četvrtak, 5. siječnja u 21 sat u Vintage Industrial Baru (Savska 160) u Zagrebu sa ciljem prikupljanja sredstava za napuštene pse pod skrbi Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo. Zdenka Kovačiček nastupit će uz pratnju benda izvodeći repertoar hitova Janis Joplin, a na pozornici će joj se pridružiti i razni glazbeni gosti.

Uvijek energičan nastup i jedinstveni vokal Zdenke Kovačiček te već provjereno vrhunska interpretacija hitova Janis Joplin dovoljno su dobar razlog da posjetite Vintage ovog četvrtka. Ukoliko ste pritom i ljubitelji životinja, svojim dolaskom možete učiniti i dobro djelo za pse kojima je pomoć najpotrebnija te dati svoj doprinos u osiguravanju boljih uvjeta života napuštenih pasa.

Zdenka Kovačiček pjeva Janis Joplin (фото 1)
Ulaz će biti dobrovoljna donacija, a prikupljena sredstva donirat će se Udruzi Indigo koja trenutno skrbi za preko 80 pasa. Dio donacija namijenit će se za pokrivanje troškova hrane i smještaja te veterinarskih troškova za Iggyja Popa, jednog od najstarijih pasa iz Udruge koji je život proveo na kratkom lancu i u nehumanim uvjetima, dok će ostala prikupljena sredstva biti utrošena za pomoć drugim napuštenim psima pod okriljem Udruge.

"Jako volim životinje i uvijek sam imala ljubimce, a uz to udomljavala sam i često pomagala pri udomljavanju napuštenih njuškica. Tako sam došla i do Udruge Indigo i Iggyja, čiji pogled pun godina i briga jednostavno nisam mogla zaboraviti. Željela sam mu nekako pomoći da ponovno osjeti ljubav i pripadnost te proživi svoje posljednje godine drugačije. Stoga sam odlučila pokrenuti ovu akciju i organizirati koncert. Pomozimo zajedno učiniti nešto za ovaj jedan, ali vrijedan pseći život." - rekla je Zdenka.

Uz Zdenku Kovačiček & bend na koncertu za pomoć napuštenim životinjama nastupit će i Carla Belovari, Flashback, 4head, DemeNtronomes. Program će voditi glumica Monika Mihajlović, a u ulozi DJ-a bit će Mario Kovač.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više