Search

Želite li na koncert sjajne Lovely Quinces?

Želite li na koncert sjajne Lovely Quinces?

Veliki pogon Tvornice kulture ove subote

BURO.


Image: PR

Točno godinu dana nakon svog posljednjeg samostalnog koncerta u Zagrebu, Dunja Ercegović vraća se u Tvornicu kulture, 22. studenog, zaokružiti još jednu izuzetno uspješnu godinu i predstaviti nove materijale

Posljednji put je Dunja u Zagrebu samostalno nastupila na rasprodanom koncertu u Malom pogonu u studenom prošle godine i predstavila tada svježe objavljeni EP "No Room For Us". Od prošlog nastupa u Tvornici puno se toga dogodilo u Lovely Quinces karijeri; najavni EP završio je na vrhu velike većine top lista najboljih izdanja 2013. godine, nastupila je na SXSW u Texasu i kratkoj kanadskoj turneji, pojavila se na naslovnici hrvatskog izdanja Rolling Stone magazina, a iza sebe ima i ljeto s velikim brojem nastupa po regiji.

Sada će po prvi puta samostalno u Velikom pogonu podsjetiti na starije materijale i premijerno izvesti nove pjesme koje će se naći na izdanju najavljenom za početak 2015. godine. Između ostalih tu su i posljednja dva objavljena singla "Secret Smile" i "M". Novi materijal trebao bi biti dosta mračniji, teži i električniji od njezinih ranijih radova. Prve smjernice toga čut će se već ove subote u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture u prodaji su po cijeni od 25 kuna, dok će na dan koncerta ulaznica iznositi 35 kuna. Kupiti se mogu u sustavu Entrio. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više