Search

Znamo gdje u Zagrebu možete film "Sam u kući 2" pogledati na velikom platnu

Božićni klasik koji se ne propušta


Image: PR

Prošle godine su punom dvoranom kina Europa uspješno spriječili da nam Grinch i Wet Banditsi ne ukradu Božić! No, oni su se vratili još bezobrazniji u novom ruhu Sticky Banditsa, a Grinch se zamaskirao u podmuklog Conciergea! Naime, vrijeme je za još jednu božićnu akciju!

Mali ekrani su premali da se nose s takvom nevoljom, tako da se moramo svi još jednom udružiti pred velikim platnom i zajedničkim božićnim duhom podržati malog Kevina da sam u velikom gradu spasi još jedan Božić - ove godine ne samo svoj, već Božić sve djece! U nedjelju, 16.12. u 13 h s nama su ponovno i Harry i Marv, i Fuller i Buzz, Uncle Frank i Kate, Kevin i Pigeon Lady kao nova Kevinova prijateljica, te cijeli Sam u kući i to u magičnom, ali i zastrašujućem New Yorku. 

Nadamo se da još stanete u svoj božićni džemper i da imate još više prijatelja i obitelji s kojima ćete se pridružiti na jedinstvenom doživljaju gledanja filma "Sam u kući 2" u kinu Europa. Merry Christmas, ya filthy animals… and a Happy New Year! Ulaznice po cijeni od 15 kn moći će se kupiti od utorka, 4.12., na blagajni kina Europa ili online na linku. Više pratite na službenom Facebook eventu. 

Leave a comment

više