Search

Znamo u kojem zagrebačkom baru možete probati Severinine signature koktele

Znamo u kojem zagrebačkom baru možete probati Severinine signature koktele

Berrylicius & Minty Goddess u Glow baru

Tekst: BURO.


Image: Denis Butorac

U Glow baru su ususret dolasku ljetnih dana predstavljeni prvi signature kokteli u osvježavajućim okusima mente i šumskog voća. Ljetne koktele Berrylicius & Minty Goddess osmislila je popularna pjevačica Severina uz pomoć koktel majstorice Ivane. Puna terasa popularnog zagrebačkog spritz bara privukla je brojne goste koji su uživali u novim bojama i okusima ljeta.

Znamo u kojem zagrebačkom baru možete probati Severinine signature koktele (фото 1)

"Ovo mi je bila super prilika da naučim raditi koktele, a posebno sam sretna što su od mojih omiljenih okusa. Šumskom voću i inače nikada ne mogu odoliti, a menta mi je najdraži začin. Nadam se da će i svi drugi uživati u ljetnim okusima ova dva ukusna koktela", rekla je Severina.

Znamo u kojem zagrebačkom baru možete probati Severinine signature koktele (фото 2)

Menta je jedna od najpopularnijih aroma diljem svijeta koja u isto vrijeme osvježava, stvara osjećaj topline te odiše slatkoćom, dok je šumsko voće poznato kao antioksidans siromašan kalorijama i mastima te iznimno bogat vitaminima i vlaknima.

Znamo u kojem zagrebačkom baru možete probati Severinine signature koktele (фото 3)

Kokteli Berrylicius & Minty Goddess ostaju u ponudi Glow bara tijekom cijelog ljeta, na našu veliku sreću. Naime, i sami smo ih imali prilike probati oba i malo je reći da su nas oduševili. Svaki je ukusan i osvježavajuć na svoj način, a mi malu prednost dajemo koktelu Minty Goddess na koji se apsolutno vraćamo prvom prilikom!

Severina

Iva Šulentić

Valentina Čajo

Ivana Ergić

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više