Search

Zrinjevac postaje najzabavnija i najljepša zagrebačka plaža

Zrinjevac postaje najzabavnija i najljepša zagrebačka plaža

Samo na sedam dana


Image: PR

Nakon što je prošle godine prvo izdanje Mora knjiga izazvalo golemi interes Zagrepčana i brojnih turista, izdavačka kuća Lumen i ovog će ljeta Zrinjevac pretvoriti u najzabavniju i najljepšu zagrebačku ljetnu destinaciju

Svakog dana od 29. lipnja do 6. srpnja ljubitelji čitanja, kao i svi zainteresirani posjetitelji, imat će priliku od 10 do 23 sata uživati u moru knjiga koje će ih dočekati u jedinstvenom ambijentu zagrebačkog parka, ovom prigodom preobraženog u pravu ljetnu plažu.

Na 240 kvadratnih metara parka Zrinjevac prostirat će se pješčana plaža, udobne ležaljke, suncobrani, pregršt knjiga, a doživljaju prave morske atmosfere doprinijet će bogata gastronomska ponuda te ugodna glazba. Svakog dana od 17 do 20 sati bit će održan Book&Cocktail Happy Hour, koji će donositi dašak tropske atmosfere uz koktele nazvane po svjetskim bestsellerima te knjige po posebnim cijenama.

Zrinjevac postaje najzabavnija i najljepša zagrebačka plaža (фото 1)

U sklopu drugog izdanja zagrebačkog Mora knjiga posebno je potrebno najaviti Surf&Book Party. Tom će prigodom u subotu uvečer mladi zagrebački umjetnici svoju viziju užitka čitanja i svijeta knjiga prenijeti na surf daske. Osim čitanja na zagrebačkoj plaži, posjetitelji će moći samostalno ukrasiti bilježnice ili platnene torbe zabavnim, ljetnim i književnim motivima u Lumenovom kreativnom kutku, a za one malo hrabrije pripremljene su posebne književne tetovaže.

Akcija koja ima zabavni predznak, puno je više od toga. Izdavačka kuća Lumen ovu je kulturnu manifestaciju pokrenula sa ciljem povećanja interesa za čarobnim svijetom knjiga i čitanja, pokazujući najbolje od onog što knjiga može ponuditi, posebice u ljetnim mjesecima. Bestselleri nadohvat ruke u jedinstvenom ambijentu morske plaže usred grada, pregršt zabave i popratnog sadržaja u ovoj ljetnoj oazi najbolji su mogući poziv za sve ljubitelje knjige i one koji će to tek postati.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više