FLOWER POWER
Poznati modni brend s.Oliver u novoj sezoni donosi pregršt trendovskih komada ukrašenih atraktivnim cvjetnim uzorkom iz svoje premium linije Black Label
Moderno, ekskluzivno, ženstveno – termini su koji najbolje opisuju novu kolekciju linije s.Oliver Black Label. Lagane tkanine, delikatna čipka i uvijek trendovski cvjetni motiv najviše su inspirirali dizajnerski tim koji je prilikom osmišljavanja kolekcije na umu imao elegantnu poslovnu ženu koja želi biti chic kroz cijeli dan, od ureda do poslovne večere.

Tako za dnevne prigode bira decentne hlače cigareta kroja koje se idealno slažu s bluzom od popelina, jednim od najpopularnijih materijala proljetno/ljetne sezone. U večernjim prigodama odlučuje se za elegantnu koktel haljinu cvjetnog uzorka izvedenog u tehnici akvarela. Svaka kombinacija je obogaćena trendovskim detaljima poput šarmantne marame koja se može naći u funkciji remena, kao ukras za kosu ili pak u klasičnoj verziji kao ukras oko vrata. O načinu kombiniranja cvjetnog uzorka više nam je otkrila stilistica Ivana Pavić u videu koji možete pogledati u nastavku ove modne priče.
Ako želite osvježiti styling s modernim i elegantnim detaljem, ovo proljeće nabavite maramu koju možete nositi na više načina


Za večernje ili svečanije prigode idealne su koktel haljine ukrašene cvjetnim uzorkom. Uz ovakav komad kombinirajte minimalističke modne dodatke poput sandala s trakicama i mini torbice..

BURO 24/7 X S.OLIVER BLACK LABEL
FOTO: John Pavlish
VIDEO: Sanja Bistričić
STYLING: Ivana Pavić
MAKE UP: Petra Sever
KOSA: Lucija Andrejić za Ruža Essentials
MODEL: Lana K. (Talia Model)