Buro 24/7 i Comma predstavljaju:
Fall & the City
Svi komadi koje trebate za atraktivnu jesen u gradu

U novoj jesenskoj kolekciji njemački brend Comma donosi atraktivne i praktične komade za svaki dan. Kolekcija je namijenjena mladim, urbanim ženama koje žele izgledati moderno i prije svega cijene kvalitetu odjeće koju kupuju. Dizajnerski tim Comme je mislio na potrebe svakog tipa žene i sve dnevne aktivnosti koje obavlja; od odlaska na posao, u shopping, na kavu, pa sve do večernjeg izlaska. Kolekcijom dominiraju topli jesenski tonovi uz naglasak na sve nijanse čokolade, vatreno crvenu i uvijek popularan životinjski uzorak.

Kolekcija estetski poziva na izražavanje individualnosti i koketiranje sa svim stilovima. Šarene bluze možete upariti sa seksepilnim kožnim suknjama. Ako volite kapute obavezno obratite pozornost na onaj od brušene kože koji evocira trenutno jako popularan stil 70-ih. Moderan poslovni look bit će kombinacija kožne haljine rebrastog uzorka s elegantnom bijelom košuljom ukrašenom mašnicom. Za večernje izlaske predlažemo pripijene kožne hlače/tajice koje će posebno dojmljivo izgledati u kombinaciji sa sandalama visokih potpetica.


Leopard uzorak je uvijek atraktivan. Ove sezone dolazi na mini suknjama A kroja koje će izgledati odlično u kombinaciji s dolčevitama ili kardiganima


Kaput od brušene kože u stilu 70-ih je najstajliš komad koji možete kupiti ove jeseni

Buro 24/7 x COMMA
Photo: Senja Vild
Model: Gordana Dude (Talia Model)
Styling: Ivana Pavić
Make up: Petra Sever
Kosa: Ruža Essentials
Tekst: Ana Pavić