Buro 24/7 x s.Oliver Black Label
Što odjenuti za svečanu sezonu?
Pred nama je sezona partyja, blagdana i dočeka Nove Godine. s.Oliver Black Label vam nudi bezbroj različitih kombinacija u kojima ćete zablistati

Prestižna linija s.Oliver Black Label za blagdansku sezonu donosi sofisticirane svečane komade koje će u svom ormaru poželjeti svaka žena kojoj su elegancija i kvaliteta odjeće na prvom mjestu. Kolekcijom prevladavaju tople zemljane boje i monokromatski tonovi crne i bijele koje su uvijek najbolji odabir za one trenutke kada trebate izgledati elegantno, ali ne želite riskirati s bojama I uzorcima.

Za svečane trenutke u liniji Black Label ćete pronaći koktel haljine ukrašene srebrnim aplikacijama, mini suknje A kroja posute šljokicama koje će se lijepo slagati s vunenim dolčevitama ili košuljama strogog kroja. Ako niste ljubiteljica haljina te želite zablistati na poslovnom domjenku stilistica Ivana Pavić predlaže da složite jako modernu kombinaciju pripijenih kožnih hlača i baršunastog crnog blejzera kao ultimativnog zimskog svečanog materijala.

Fotografija: Senja Vild
Model: Vesna Parčina
Styling: Ivana Pavić
Make Up: Petra Sever
Kosa: Lucija Andrejić za Ruža Kerastase
Video: Sanja Bistričić
Lokacija Hugo's Bar (Jarunska 5)