Search

10 duhovitih citata Franka Sinatre

10 duhovitih citata Franka Sinatre

U sjećanje na omiljenog glazbenika i glumca

Image: Foto: Getty Images

Miljenik cijele Amerike, ali i šire, slavni Frank Sinatra rođen je na današnji dan u Los Angelesu, 1915. godine

Frank Sinatra

Miljenik cijele Amerike, ali i šire, slavni Frank Sinatra rođen je na današnji dan u Los Angelesu, 1915. godine. Mnogo se romantičnih prvih plesova otvorilo njegovim pjesmama, ali i završilo koncerata s pobjedničkom "My Way" koju su mnogi glazbenici sa zadovoljstvom interpretirali. I dan danas sjećamo ga se kao velikog glazbenika, ali i velikog šarmera, a u čast Frankovog dana rođenja donosimo vam njegovih 10 duhovitih citata kojima nas je šarmirao za dugo vrijeme.

"Trebao bih imati doktorat na temu žena. Ali istina je da sam na tom ispitu pao jako puno puta. Veliki sam obožavatelj žena. Divim im se. Ali ih, kao i većina muškaraca, ne razumijem." (iz knjige "The Way You Wear Your Hat")

"Volim sve te djevojke isto kao što one vole mene. Dobivam na tisuće pisama tjedno od djevojaka koje me vole... Kada god otpjevam pjesmu, vodim ljubav s njima. Ja sam boudoir pjevač." (citat iz knjige "His Way: An Unauthorized Biography of Frank Sinatra")

"Las Vegas je jedino mjesto gdje novac zaista progovara. Kaže ti: Zbogom!"  (film "The Joker Is Wild")

"Što god je rečeno osobno o meni je nevažno. Kada pjevam, vjerujem. Iskren sam."

"Najbolja osveta je masovni uspjeh." (iz knjige "1,600 Quotes & Pieces of Wisdom That Just Might Help You Out When You're Stuck In a Moment and Can't Get Out Of It!")

"Žalim ljude koji ne piju. Kada se probude ujutro, to je najbolje kako će se osjećati toga dana." (iz knjige "The Hangover Survival Guide")

Frank Sinatra

"Ukoliko posjeduješ nešto što ne želiš dati, tada to ne posjeduješ. To posjeduje tebe." 

"Kakva formula? Nikad ju nisam imao, tako da ne bih mogao reći koji je glavni sastojak. Mislim da svatko tko je uspješan u ovom poslu ima jedan zajednički sastojak - talent koji nam je Bog dao. Ostalo ovisi o tome kako ćete ga upotrijebiti."

"Moraš biti na lopti od minute kad stupiš pod reflektore. Moraš točno znati što radiš svake sekunde na sceni, u suprotnom nastup odlazi ravno u kupaonicu. Sve je gotovo! Laku noć." (talk show Larryja Kinga, 1988.)

"Rekao sam gospodinu Pavarottiju jednom, sjajnom čovjeku i umjetniku: Maestro, imam problema sa završnom notom koja je tanka kao nož za putar. Što mislite da bih trebao učiniti? Odgovorio mi je: 'Samo zatvori usta'. To je sve što mi je odgovorio i ja sam pao na pod. Mislio sam da će mi na tu temu dati cijelu disertaciju." (talk show Larryja Kinga, 1988.)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više