Search

Büro 24/7 izbor: 5 najdražih filmova Kate Hudson

Büro 24/7 izbor: 5 najdražih filmova Kate Hudson

Sretan rođendan, Kate Hudson!


Kate Hudson, simpatična cura iz susjedstva, osvojila nas je svojim zaraznim osmjehom i sposobnošću da "osvježi" svaku prostoriju. Svoju karijeru započela je u sjeni poznate majke, Goldie Hawn, no ubrzo je pokazala da dijele samo zajednički DNK i da je za svoj uspjeh zaslužna sama. Redakcija Büro 24/7 donosi vam top 5 filmova Kate Hudson za koje smo sigurni da ste pogledali i nekoliko puta, a ako niste, znate što vam je činiti!

1. Korak do slave (2000.)

Kate Hudson kao Penny Lane osvojila je publiku svojom ljepotom te kombinacijom čednosti i seksepila. Groupie, u vezi s frontmanom benda, u koju se zaljubljuje mladi novinar William Miller, do kraja filma nas zabavlja svojim načinom razmišljanja i vječnom vjerom u ljubav.


2. Kako se riješiti frajera u deset dana (2003.)

Romantična komedija u kojoj Kate Hudson glumi novinarku čiji se tajni zadatak, kako izgubiti frajera u deset dana, pretvara u pravu ljubav. Glavnu ulogu uz nju igra Matthew McConaughey, s kojim je zajedno glumila nekoliko puta.


3. Rat među nevjestama (2009.)

"Ni najbolje prijateljice ne mogu dijeliti isti datum vjenčanja."

Što se dogodi kada dvije najbolje prijateljice organiziraju vjenčanje iz svojih snova, na isti dan i na istome mjestu. Postaju najveće protivnice! Vjenčanica koju je Kate nosila u ovome filmu postala je veliki hit nakon što je film prikazan. Glavnu ulogu uz Kate Hudson igra i Anne Hathaway, a ova romantična komedija o sitnim i spretnim intrigicama opustiti će vas i ugodno iznenaditi.


4. Ključ tajni (2005.)

Neobična uloga za kraljicu romantičnih komedija svakako je uloga medicinske sestre u zastrašujućoj bolnici u New Orleansu, koja se suočava s duhovima prošlosti. Prema brojnim kritičarima, odlično se snašla u ovoj ulozi budući da je do tada bila prepoznatljiva po "light" ulogama.


5. Četiri pera (2002.)

U ovoj ekranizaciji ratnog događaja iz britanske povijesti, Kate nas je oduševila svojom elegancijom i jednostavnošću. U glavnoj se ulozi izvrsno snašao i prerano preminuli Heath Ledger.

Tekst: Sabina Vrečar

Leave a comment

više