Search

Top 3 jesenska filma za vikend

Top 3 jesenska filma za vikend

Zvuči kao dobar plan!

Tekst: Tina Kovačiček


Jesensko doba ima moć da nas uljulja u to divno sjetno raspoloženje. A tada se najljepše sakriti ispod pokrivača i pogledati dobar film. Zvuči kao plan za ovaj vikend! Odabrali smo 3 genijalna jesenska filma koja će vam pomoći da se opustite i uživate u jesenskom raspoloženju, bez obzira na vremenske prilike ili neprilike koje nas očekuju u naredna dva dana.

Sestra tvoje sestre
Režija: Lynn Shelton  
Glavne uloge: Emily Blunt, Rosemarie DeWitt, Mark Duplass, Mike Birbiglia, Mike Harring 

Emily Blunt preslatka je u ulozi najbolje prijateljice brata svojeg bivšeg dečka. Zvuči komplicirano? Pogledajte kakve zanimljive obiteljske i ljubavne odnose rješavaju likovi u filmu "Sestra tvoje sestre", a sve u kombinaciji s prekrasnim jesenskim krajolikom na otoku u američkoj državi Washington na koji su likovi otputovali u potrazi za samoostvarenjem.

Nespokojni
Režija: Gus Van Sant
Glavne uloge: Mia Wasikowska, Henry Hopper, Ryô Kase

Ovaj će vam film pokazati da ljubav može postojati u nemogućim uvjetima. Simpatična ljubavna drama slavnog režisera Gusa Van Santa s iznimnim glumačkim ostvarenjem Mije Wasikowske i Henryja Hoppera u glavnim ulogama izmamit će vam osmijeh na lice bez obzira na pomalo tešku tematiku.

Daleko od raja
Režija: Todd Haynes
Glavne uloge: Julianne Moore, Dennis Quaid, Dennis Haysbert, Patricia Clarkson, Viola Davis

Jesen nikada nije izgledala ljepše nego u filmu Todda Haynesa Daleko od raja. S odličnom Julianne Moore u glavnoj ulozi, film hrabro donosi socijalnu melodramu 50-ih, sveobuhvatno i precizno ističući ono što su do danas filmovi o tim godinama tek nagovještavali. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više