Search

Carey Mulligan u ulozi Hillary Clinton?

Carey Mulligan u ulozi Hillary Clinton?

U filmu Jamesa Ponsoldta "Rodham"


Kada je objavljena informacija da će režiser autobiografskog filma o bivšoj senatorici države New York, bivšoj Prvoj dami SAD-a i bivšoj državnoj tajnici SAD-a Hillary Clinton biti James Ponsoldt ("The Spectacular Now"), još nije bilo poznato tko bi mogao odigrati glavnu ulogu. Sada je u medijima objavljeno kako bi Carey Mulligan, slavna po ulogama u filmovima "Veliki Gatsby" i "Drive", mogla zaigrati slavnu političarku u ranijim danima karijere.

Ako se informacija potvrdi, Carey će u ovom natjecanju za jednu od trenutačno najtraženijih uloga poraziti mnoštvo velikih glumačkih imena, poput Jessice Chastain, Amande Seyfried, Emme Stone i Scarlett Johansson, koje sve žele utjeloviti mladu Hillary. Carey Mulligan trenutačno vodi pregovore s režiserom, a kako će završiti, saznat ćemo uskoro.

 

Carey Mulligan u ulozi Hillary Clinton? (фото 1)

Carey Mulligan

Radnja filma vrtjet će se oko početaka karijere Hillary Clinton, dok je bila jedna od najmlađih vrhunskih odvjetnica u državi. Zajedno s kolegama započela je proces javne optužbe protiv predsjednika Richarda Nixona u aferi Watergate što ju je uzdiglo iz mnoštva drugih lica. U filmu bi se također klasično trebala odvijati borba između njene karijere i tada još nerazriješene situacije s budućim mužem Billom Clintonom.

Carey Mulligan u ulozi Hillary Clinton? (фото 2)

Hillary Clinton, 1974.

Tekst: D.Č./L.B.

Leave a comment

više