Search

Poznate glumice u ljubavnoj drami s mlađim muškarcima

Intrigantna radnja uz odličnu glumačku postavu


Prošlog tjedna smo mogli vidjeti suzdržanu glumu Naomi Watts u filmu "Diana", a danas se u medijima pojavio novi trailer za film Anne Fontaine "Adore" u kojem je glumica jedna od glavnih likova. Za ovu suptilnu dramu Naomi Watts se pretvorila u upečatljivu i strasnu ženu Lil, zapletenu u kompleksne ljubavne odnose s jednim mladićem.

Zašto je njihova ljubav u tolikoj mjeri kompleksna? Mladić je sin njene najbolje prijateljice Roz, koju glumi Robin Wright, i to stvara turbulencije u njihovom prijateljstvu koje je čvrsto još od najranijeg djetinjstva. Kao da stvari nisu dovoljno komplicirane, u priču se upliće i Lilin odrasli sin s kojim se Roz upušta u odnos.

Oskarovac Christopher Hampton adaptirao je scenarij prema romanu Doris Lessing o dramatičnoj ljubavi dva para, koji se boje osude društva i nalaze se pred teškim izborom: očuvati reputaciju i zaboraviti na ljubav ili se prepustiti svojim željama bez obzira na prijezir društva. Nas je ova drama iznimno zaintrigirala i zasigurno ćemo s velikim zanimanjem pogledati film jednom kada krene u svjetsku distribuciju!

Poznate glumice u ljubavnoj drami s mlađim muškarcima (фото 1)

Tekst: D.Č./L.B.

Leave a comment

više