Search

Naomi Watts

Naomi Watts "Uhvaćeni u letu"

Film o Lady Di s Naomi Watts snima se u Rovinju


Rovinj ovih vrućih srpanjskih dana i noći glumi Azurnu obalu, a mega popularna glumica Naomi Watts princezu Dianu. U jednom od najljepših gradova Mediterana snimaju se sekvence filma "Uhvaćeni u letu" (Caught in Flight) redatelja Olivera Hirschbiegela, u kojem se opisuju posljednje dvije godine života obljubljene engleske princeze koju su njezini sunarodnjaci prozvali i kraljicom srca. 

naomi watts

Dolazak popularne i prelijepe glumice Naomi Watts, očekivano je izazvao je interes građana. Preko svog glasnogovornika poručila je: "Bez pitanja i intervjua,  molim!" Vjerojatno za sve ostalo - snađite se!

Inače, višednevno snimanje koje je započelo u uvali Valdibora, nastavljeno je na obližnjem otočiću Banjol. Na pitoresknom Trgu na mostu snimanje se odvijalo po nesnosnoj vrućini, a same scene, ne bi li bile dovedene do savršenstva, beskonačno su ponavljane. Većinu scena odigrala je dublerica, a Naomi Watts, nakon što je redatelj Oliver Hirschbiegel uigrao ekipu, u pratnji zaštitara, odigrala je svoje sekvence snimljene u krupnom kadru.

naomi watts

naomi watts

naomi watts

Film "Uhvaćeni u letu", osim što se bavi posljednjim dvjema godinama princezinog života, u žarište interesa postavlja i princezine  ljubavne afere - jednu s pakistanskim kardiologom Hasnatom Khanom, a drugu s egipatskim filmskim producentom Dodijem Fayedom s kojim je u prometnoj nesreći 1997. godine u Parizu, izgubila život. 

Snimanje je započelo u Londonu, a sam budžet iznosi više od deset milijuna funti, od čega je četiri milijuna kuna utrošeno u Hrvatskoj. Film snima Eccose Film iz Londona, a koproducent je zagrebačka MP Filmska produkcija. Uz englesko-australsku glumicu jedan od glavnih likova je Naveen Andrews koji glumi doktora Khana, a na jednom od brojnih rovinjskih setova primjetili smo i naše glumce Duška Valentića i Neru Stipičević. Nakon snimanja u Londonu, Zagrebu, Opatiji i Rovinju, filmska i produkcijska ekipa filma "Uhvaćena u letu" seli se u Mozambik.  

naomi watts

Tekst: S.B./M.T.
Foto: buro247.hr

Leave a comment

više