Search

Julia Roberts i George Clooney snimaju romantičnu komediju i to nam je najbolja vijest danas

Julia Roberts i George Clooney snimaju romantičnu komediju i to nam je najbolja vijest danas

Tekst: BURO.

Svjesni smo da, osim činjenice da nam stiže proljeće, nema puno sretnih vijesti iz ostalih sektora. Već godinu dana tapkamo u mjestu i iako stvari idu na bolje, nisu baš genijalne kao što smo se nadali početkom zime. Sigurna zona u kojoj se barem malo možemo sakriti od svijeta je film, i to neki dobar, opuštajući žanr s kojim ćemo zaboraviti probleme.

Doista nam nedostaju old school komedije koje udovoljavaju potrebi za dozom izlizane romantike kojoj se podsmjehujemo, ali potajno uživamo u svakoj sekundi i nadamo se da se nekome negdje stvari prikazane u filmu, doista i događaju (iako nas život svaki dan uči da je romantična komedija samo bajka na ekranu).

Iz svih navedenih razloga razveselila nas je vijest da će George Clooney i Julia Roberts, igrati u novoj romantičnoj komediji „Karta za Raj“. Em što su nam omiljeni hollywoodski power couple, em što nam nedostaje dobrog starog Hollywooda sa zvijezdama A liste. U novom ostvarenju Clooney i Roberts igraju razvedeni par koji se ujedinjuje u misiji da otputuju na Bali i spriječe svoju kćer da napravi istu grešku koju su napravili oni. Točnije, da se uda. Međutim, po dolasku situacije krene u totalno drugom smjeru i pogađate slijedi niz komičnih i srceparajućih situacija koje ćemo gutati s velikog ekrana. Ako bolje razmislimo, postoji li neki film Julije Roberts koji nismo iščekivali kao da sutra ne postoji i u njemu nismo uživali od prve do zadnje minute?

Dok čekamo ovaj uradak prisjetimo se njenih najšarmantnijih uloga. Ionako nam zovu kišu.. Možemo ostati kući uz njezin osmijeh od milijun dolara. Nije problem.

Julia Roberts i George Clooney snimaju romantičnu komediju i to nam je najbolja vijest danas (фото 1)

"zgodna žena"

Vjerojatno ne postoji osoba koja nije gledala ovaj film. Jako jednostavna premisa i sigurno najočekivaniji i zaplet i rasplet, ali istovremeno i film pun ikoničnih scena koje svaki put gledamo s jednakim veseljem.

Julia Roberts i George Clooney snimaju romantičnu komediju i to nam je najbolja vijest danas (фото 2)

"notting hill"

Kao što je Julia Roberts neodvojiva od romantičnih komedija, tako je s muške strane to bio Hugh Grant, a imati njih dvoje u istom filmu znači samo jedno- legendarni uradak koji dosad znamo na pamet i uvijek ga možemo pogledati „zadnji put“.

Julia Roberts i George Clooney snimaju romantičnu komediju i to nam je najbolja vijest danas (фото 3)

"Jedi, moli, voli"

Koliko puta dnevno pomislite kako bi bilo lijepo spakirati kofere, napustiti sve i promijeniti život iz korijena? Znamo, mi to isto radimo. E pa, Liz je simbol svih nas koji to mantramo na dnevnom nivou, ali nikako da se ohrabrimo i to konačno napravimo. Ovo je neophodan must watch u danima pojačanje želje za bijegom na kraj svijeta.

Julia Roberts i George Clooney snimaju romantičnu komediju i to nam je najbolja vijest danas (фото 4)

"Odbjegla nevjesta"

Julia Roberts ima povijest uloga u kojima glumi djevojku koja ima strah od vezivanja, a u ovom filmu je ta uloga kulminirala. Film koji obožavamo, isto kao i Richarda Geera s frizurom u duginim bojama

Julia Roberts i George Clooney snimaju romantičnu komediju i to nam je najbolja vijest danas (фото 5)

"moj najbolji prijatelj se ženi"

Kada pomislimo na kompliciranu situaciju onda je to vjerojatno ona u kojoj shvatite da ste zaljubljeni u najboljeg prijatelja baš kad se on treba oženiti, a pritom mu je odabranica draga i simpatična. Apsolutni kaos i priča koja nam nikada neće dosaditi.

Julia Roberts i George Clooney snimaju romantičnu komediju i to nam je najbolja vijest danas (фото 6)

"meksikanac"

I Brad Pitt i Julia Roberts i triler i avantura i ljubav i potraga za pištoljem i akcija. Ako se ne možete odlučiti za jedan žanr, onda je “Meksikanac” idealan izbor.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više