Search

"Specijalne agentice" stižu u kina

Pripremite se na urnebesnu zabavu!

Tekst: BURO.


Image: Foto: Blitz CineStar PR

"Specijalne agentice" stižu u kina (фото 1)

Dobitnica Oskara Sandra Bullock udružila je snage s fenomenalnom komičarkom Melissom McCarthy i njih dvije će vas nasmijati do suza u otkačenoj akcijskoj komediji "Specijalne agentice", koja se od 18. srpnja prikazuje u svim kinima. Ovaj film se rodio iz ljubavi prema 'buddy-cop' filmovima, no međutim: "Potpuno smo promijenili žanr tako što smo dodali grudi," rekla je u šali Bullock. "Zapanjit ćemo ljude time što sve žene s grudima mogu napraviti." Specijalna agentica FBI-ja Sarah Ashburn (Sandra Bullock) i bostonska policajka Shannon Mullins (Melissa McCarthy) ne mogu biti manje kompatibilne. Ali kad se udruže kako bi uhvatile okrutnog zločinca postanu nešto što uopće nisu očekivale -prijateljice. Međutim, put do ovog prijateljstva je dug, opasan i urnebesno smiješan.

Redatelj Paul Feig, koji je svijet oduševio komedijom "Djeveruše", prihvatio se novog izazova u kojem prikazuje koliko žene mogu biti duhovite, i još mnogo toga. "Specijalne agentice" su pune neobuzdanog smijeha i pravih emocionalnih izazova. Odnos između Ashburn i Mullins je izuzetno zanimljiv jer se temelji na sukobljavanju dvaju potpuno različitih karaktera. Ashburn je ambiciozna, talentirana i pametna agentica koja se oslanja na svoj dar dedukcije i intuicije, zbog čega sliči na Sherlocka Holmesa. Uvijek je najpametnija osoba u prostoriji i ne srami se to naglasiti. Ne snalazi se dobro u društvu, nema obitelj, ljubavnog partnera ili prijatelje. Njezina jedina prijateljica je mačka... njezinog susjeda. Mullins će rado pomoći spustiti Ashburn na zemlju. Ona, kaže Melissa McCarthy, "glasno laje, ali ne grize - makar ponekad uistinu zna i ugristi nekoga". Mullins je odrasla na ulicama Bostona i ima poseban stil obraćanja kriminalcima - vrlo prizemljen i nagao. Ona je jang Ashburninom jinu.

"Specijalne agentice" stižu u kina (фото 2)

Koliko god smiješni i neobuzdani bili likovi i situacije, redatelj Paul Feig je inzistirao na tome da budu autentični: "Ako će netko biti ulični policajac ili briljantni FBI agent koji preuzima na sebe najteže zadatke, onda će biti opako dobar u tome. Možda će se bojati nečega ili biti loš u nečemu, ali duboko u sebi će imati nešto posebno što ga potiče da preuzme na sebe tako odgovoran posao. Mullins i Ashburn obje to imaju u sebi."

Ne propustite "Specijalne agentice" u svim kinima od 18. srpnja.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više