Search

10 najboljih spotova Robbieja Williamsa

10 najboljih spotova Robbieja Williamsa

Britanski pjevač danas slavi 40. rođendan!

Tekst: BURO.

Image: Foto: Büro247.ru

Danas slavni britanski pjevač Robbie Williams slavi svoj 40. rođendan. Uz glazbenu karijeru dugačku kao što je njegova, teško je izabrati 10 najboljih spotova, ali mi smo ipak pokušali

Robbie Williams

Danas slavni britanski pjevač Robbie Williams slavi svoj 40. rođendan. Uz glazbenu karijeru dugačku kao što je njegova, teško je izabrati 10 najboljih spotova, ali mi smo ipak pokušali. Pjevač kojeg obožavaju žene diljem svijeta zbog njegovih zavodničkih osobina, ali i često iznimno romantičnih pjesama, svoju je karijeru započeo kao zločesti dečko boy benda Take That. Bend se u međuvremenu razdvojio, ali Robbie je ostao isti. Problemi s drogom i alkoholom, vječna plejada žena koja je paradirala uz njega i ispadi u javnosti, nekako su se poništavali kad je u obzir uzeta njegova glazba, odlični albumi i brojne nagrade.

U svojoj glazbenoj karijeri Robbie je objavio 10 albuma, od kojih je 7 dospjelo do 1. mjesta na top ljestvicama Ujedinjenog Kraljevstva. Svojim turnejama obišao je cijeli svijet, pa tako prošle godine i Hrvatsku, a karte za njegove koncerte često planu u rekordnom roku. Nedavno je smirio svoju buntovnu prirodu oženivši glumicu Aydu Field 2010. nakon dugogodišnje veze, s kojom je 2012. dobio kćer Theodoru Rose. Uspješan muškarac u svakom pogledu, ali ono što ipak najviše volimo je njegova glazba. Poslušajmo!

1. Rock DJ (album Sing When You're Winning, 2000.)

2. Angels (album Life Thru a Lens, 1997.)

3. Millenium (album I've Been Expecting You, 1998.)

4. Something Stupid ft. Nicole Kidman (album Sing When You're Winning, 2000.)

5. Supreme (album Sing When You're Winning, 2000.)

6. Feel (album Live at Knebworth, 2003.)

7. Bodies (album Reality Killed the Video Star, 2009.)

8. The Road to Mandalay (album Sing When You're Winning, 2000.)

9. Kids ft. Kylie Minogue (album Sing When You're Winning, 2000.)

10. Candy (album Take the Crown, 2012.)

Tekst: D.Č.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više