Search

10 stvari koje niste znali o Beyoncé

10 stvari koje niste znali o Beyoncé

Sretan rođendan, Queen B!

Tekst: BURO.


Image: Foto: iam.beyonce.com

Beyoncé Knowles danas slavi 32. rođendan! Jedna od najvećih zvijezda današnjice ne prestaje nas iznenađivati. Tako je primjerice nedavno svoju dugu kosu skratila na trendi bob. Djevica po horoskopu koja sama za sebe često zna reći kako je uistinu pravi 'control freak', svaki svoj nastup dovodi do savršenstva, a njezine glasovne mogućnosti ne prestaju fascinirati. Na današnji dan odlučili smo pronaći onih nekoliko zanimljivih sitnica koje možda niste znali o Queen B...

10 stvari koje niste znali o Beyoncé (фото 1)

1. Beyoncéin otac, koji joj je neko vrijeme bio i menadžer, još ju je kao djevojčicu tjerao da trči kilometar i pol i pri tome pjeva, kako bi na sceni bila spremna odraditi naporne nastupe bez da se iscrpi.

2. Prilikom snimanja svog prvog filma 2003. godine, "The Fighting Temptations", Beyonce bi se toliko iscrpila od snimanja da bi kod kuće zaspala sa šminkom kako sutradan ne bi trošila vrijeme na ponovno stavljanje.

10 stvari koje niste znali o Beyoncé (фото 2)

3. Osobni trener slavne Beyoncé 2005. godine zabranio joj je jela koja uključuju curry i piletinu kako bi obuzdao njezinu opsesiju indijskom hranom koja je izmakla kontroli. Pjevačica se zaljubila u indijsku kuhinju prilikom svog prvog posjeta Velikoj Britaniji i naručivala je velike količine hrane iz Londona za New York. Kako je izjavila o svojoj opsesiji: "Ta hrana je nevjerojatno ukusna".

4. Njezina prva grupa Girl's Tyme osnovana je na inicijativu njezinih roditelja 1990. kada joj je bilo svega 9 godina. Grupa je promijenila ime u Destiny's Child. Sve četiri djevojke rasle su u religioznom okruženju te je grupa dobila ime prema biblijskim motivima.

10 stvari koje niste znali o Beyoncé (фото 3)

5. Beyoncé je druga po redu Afroamerikanka koja se pojavila na naslovnici slavnog časopisa Sports Illustrated 2007. godine. Prva je bila Tyra Banks davne 1997. godine.

6. Već kao mala pokazivala je smisao za business. Gostima koji su dolazili u obiteljsku kuću priređivala je male nastupe i zarađivala 5 dolara po nastupu.

7. Iako je većinu pjesama sama napisala, priznala je kako joj se često zna dogoditi da se ne može sjetiti tekstova pjesama.

10 stvari koje niste znali o Beyoncé (фото 4)

8. Njezin najdraži broj je 4 i definitivno najsretniji. Rođena je na današnji dan, 4. rujna, kao i njezina majka Tina Knowles koja je rođena 4. siječnja i njezin muž Jay-Z koji je rođen 4. prosinca. Udala se za Jay-Z-ja 4. travnja i njezin četvrti studijski album nazvan je jednostavno "4". Osvojio je nagradu za najbolji R&B album 2012. godine Billboardove glazbene ljestvice, samo potvrđujući sretnu vezu s tim brojem.

9. Zajedno s majkom Tinom 2010. je otvorila kozmetičku školu Beyoncé Cosmetology Center u sklopu edukativne institucije i rehabilitacijskog centra Brooklyn Phoenix House.

10. Njezin mali nećak Juelz je od milja zove Aunt B.

Beyond harmony from SHERIFF&CHERRY on Vimeo.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više