Traži

Playlista frontmena Tame Impale

Playlista frontmena Tame Impale

Glazbeni uvod za FOR 2013 festival by Kevin Parker


Do početka prvog izdanja ekskluzivnog glazbenog događaja FOR 2013 festivala ostalo je još samo tri tjedna. Festival će se održati od 21. do 23. lipnja u gradu Hvaru i na plažama Paklenih otoka, a u Hrvatsku dovodi niz zanimljivih glazbenika predvođenih Jamesom Blakeom, Solange Knowles, Nicolasom Jaarom, Tame Impalom, Jamesom Murphyjem iz LCD Soundsystema, 2manydjs, Kate Boyem te mnogim drugim vrhunskim glazbenicima, od kojih mnogi po prvi put nastupaju u Hrvatskoj.

Glazbeni uvod u festivalsku atmosferu pružit će posebno za FOR 2013 festival napravljen mixtape, kojeg je sastavio Kevin Parker, frontman australske i svjetske indie-psihodelične atrakcije, mladog i superpopularnog benda - Tame Impala. Mixtape na kojem se nalaze hitovi Becka, Cariboua, Cana, The Fielda, Aira, nas je oduševio!

A kako biste ste se što bolje pripremili za vrhunski glazbeni doživljaj tog iščekivanog vikenda, pogledajte promotivni video FOR 2013 festivala kojeg je napravio audio-video umjetnik s dalekog juga, iz Australije – EGO. 

Svi vi koji još niste nabavili svoje ulaznice, nije kasno! Podsjećamo, cijena trodnevne festivalske ulaznice za FOR 2013 za sve vlasnike putovnica EX YU republika je 75 eura (cca 560.00 kuna), odnosno 50% je niža od ulaznice za ostatak svijeta. Kupiti se mogu i dnevne ulaznice po cijeni od 35 eura po danu (cca 260.00 kuna). Ulaznice se mogu kupiti OVDJE.

Tekst: T.K.

Napišite komentar

više