Search

Najveći hitovi Whitney Houston

Najveći hitovi Whitney Houston

Sretan rođendan, Whitney!

Tekst: BURO.


Image: Foto: Whitney Houston Facebook

Iako danas više nije među nama, diva poput Whitney Houston pjeva i sada svima nama "I Will Always Love You" smiješeći nam se božanstveno, onako kako je samo ona znala.

Zasigurno jedna od najboljih pjevačica svih vremena, rođena je na današnji dan 1963. godine u Newarku, New Jerseyu. U svaku  pjesmu unosila je puno energije, emocija i ljubavi, a njezine pjesme i danas su među omiljenima u cijelome svijetu. Osim što je privlačila pažnju fantastičnim glasom, Whitney je osvajala i iznimnom ljepotom, uvijek savršenog imidža.

Najveći hitovi Whitney Houston (фото 1)

1985. godine izdala je svoj prvi album koji je ubrzo postao najprodavaniji. Nakon toga slijede i ostali zlatni albumi, sveukupno njih sedam, koji su joj donijeli veliku slavu. Zadnji album naziva "I Look To You" izdala je 2009. godine, a mnogi su ga s nestrpljenjem iščekivali. U svom privatnom životu imala je puno uspona i padova, ali unatoč tome uvijek se hrabro vraćala na scenu, te je to nikada nije sprječavalo da bude u samom vrhu.

Najveći hitovi Whitney Houston (фото 2)

U svojoj bogatoj karijeri prodala je više od 200 milijuna albuma, singlova i video snimaka. Uvijek besprijekornog izgleda, s vrlo istančanim modnim ukusom, osim što je dominirala  glazbenom scenom, ne možemo ne spomenuti i njezine odlične glumačke sposobnosti. U filmu "Tjelohranitelj" s Kevinom Costnerom oduševila je mnogobrojnu publiku te nas jednostavno  ostavila bez daha, a upravo joj je ovaj film donio još veću popularnost.

Najveći hitovi Whitney Houston (фото 3)

Dobitnica brojnih prestižnih nagrada, 2009. godine uvrštena je i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najnagrađivanija glazbenica svih vremena. Prisjetimo se danas nekih od najvećih hitova ove veličanstvene žene u nastavku u kojem vam donosimo top 10 glazbenih spotova jedne i jedinstvene Whitney Houston. 

1. How Will I Know (1985.)

2. I Wanna Dance With Somebody (1987.)

3. Greatest Love Of All (1986.)

4. I'm Your Baby Tonight (1990.)

5. I Will Always Love You (1992.)

6. Queen Of The Night (1993.)

7. I'm Every Woman (1993.)

8. My Love Is Your Love (1998.)

9. It's Not Right But It's Okay (1999.)

10. Million Dollar Bill (2009.)

Tekst: Tamara Čimbur

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više