Search

Što o Depeche Modeu još niste vidjeli?

Što o Depeche Modeu još niste vidjeli?

Izložba Depeche Mode Fan Exibition u Klovićevim dvorima


U Galeriji Klovićevi dvori, 9. svibnja 2013. godine u 19 sati, otvara se izložba Depeche Mode Fan Exhibition - najveća privatna zbirka Depeche Modea. U sklopu ljetne turneje Depeche Modea, biti će predstavljena i ova jedinstvena izložba na kojoj će biti izloženo više od 100 rariteta i memorabilija iz najveće privatne zbirke Depeche Modea u svijetu - zbirke Burmeister. Izložba će se održati u samo tri odabrana grada - Berlinu, Budimpešti i Zagrebu.

Što o Depeche Modeu još niste vidjeli? (фото 1)

Najbolji kolekcionarski primjerci uključuju jedinstvene artefakte iz zbirke Burmeister kao što je prva demo snimka benda, master ploče benda koje je izdala legendarna istočnonjemačka diskografska kuća Amiga, jedinstveni EMU-2 sampler koji je bend koristio, kao i službene dokumente policijske obavještajne službe o nadzoru nad klubovima fanova grupe Depeche Mode u nekadašnjem DDR-u. Također, izlošci će uključivati rane demo snimke, plakate za koncerte i fotografije, autograme, osobne predmete članova benda, rijetke ploče, nagrade, CD nosače zvuka i drugo. U skladu s obećanjem brenda "Živjeti zajedno", Hrvatski Telekom je i fanovima grupe iz Hrvatske omogućio da predstave svoje vlastite materijale, sjećanja i suvenire putem web portala fan4fan.com. Izložba u Klovićevim dvorima ostaje otvorena do 23. svibnja 2013. Ulaz je besplatan!

Nastup Depeche Modea u Zagrebu 23. svibnja 2013. u Areni Zagreb održat će se u sklopu europske turneje kojom se promovira novi album "Delta Machine".

Što o Depeche Modeu još niste vidjeli? (фото 2)

Tekst: T.K.
Foto: PR 

Leave a comment

više