Search

2Cellos osvajaju njujorški Madison Square Garden

2Cellos osvajaju njujorški Madison Square Garden

Završetak američke turneje


Image: Foto: Menart promo

Luka Šulić i Stjepan Hauser, svima znani kao 2Cellos sinoć su nastupili u poznatoj svjetskoj areni, u njujorškom Madison Square Gardenu na Manhattanu. Ondje će nastupiti i večeras, a sinoćnji koncert će zasigurno biti jedan od onih koji će zauvijek pamtiti.

"Definitivno najbolja atmosfera i publika koju smo doživjeli od svih dosadašnjih nastupa s Eltonom! Ovo je bio pravi šećer na kraju američke turneje! Čuli smo nebrojeno puta kako je publika u Madison Square Gardenu najbolja i kako je jednostavno neusporediva s bilo kojim drugim mjestom. Kada to osjetiš na svojoj koži, i kada 20 tisuća ljudi živi za svaku notu koju sviraš i ushićeno prati svaki tvoj pokret, to je onda nezaboravan osjećaj koji će još dugo, dugo trajati u nama. Jedva čekamo nastupiti ponovo večeras na istom mjestu te obećajemo još veći spektakl!" poručuju Stjepan i Luka koji će večerašnjim koncertom završiti ovogodišnju američku turneju.

Za slavni dvojac nema odmora jer čeka ih gust raspored koncerata u Europi! Već u petak, 06. prosinca, nastupit će u Rusiji, 09. prosinca u Parizu, 13. prosinca u Stockholmu... Već su najavljeni i neki datumi za sljedeću godinu. U ožujku sljedeće godine 2Cellos održat će niz koncerata u Japanu, od kojih su neki već i rasprodani!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više