Search

Idete li na koncert grupe S.A.R.S?

25. listopada 2014.

BURO.


Koncert 25. listopada bit će najveći i najvažniji solo koncert S.A.R.S.-a u Hrvatskoj - samo ove godine grupa će nastupati više od 100 puta po cijeloj regiji što ih u ovom trenutku čini daleko najtraženijom koncertnom atrakcijom ovih prostora

Zagrebačka svirka predstavit će Žareta i ekipu na raskošno produciranoj pozornici u najomiljenijoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj, dvorani koju bend dobro poznaje od trijumfa na Pozitivnom koncertu. 

Već kod tri rasprodana koncerta u Tvornici kulture vidjelo se da S.A.R.S. ima snagu i brojnost fanova za najveće zagrebačke dvorane. Objava koncerta u Domu sportova samo je dodatno mobilizirala vojsku obožavatelja. Iznimna popularnost vidi se i po impresivnom broju pregleda njihovih spotova na YouTubeu - "Perspektiva" je prešla 9 milijuna, "Buđav lebac" će uskoro uloviti 5 milijuna, "Lutka" je na 3.800.000 pregleda. Sveukupno, spotovi S.A.R.S.-a su pregledani više od 30 milijuna puta!

Karte možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima - Dirty old shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Dancing Bear Shop (Gundulićeva 7), Dallas Music Shop (Tkalčićeva 7), Aquarius CD Shop (Varšavska 13) te Eventimova prodajna mjesta i na www.eventim.hr.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više