Search

Ms. Lauryn Hill stiže u Pulu

Ms. Lauryn Hill stiže u Pulu

Koncert otvorenja Outlook festivala u pulskoj Areni

Image: Foto: Getty Images

Ovogodišnji Outlook festival koji će se održati od 3. do 7. rujna, najavio je koncert otvorenja u pulskoj Areni na kojem će u ulozi glavnog izvođača nastupiti glazbena legenda Ms. Lauryn Hill

Ms Lauryn Hill

Ovogodišnji Outlook festival koji će se održati od 3. do 7. rujna, najavio je koncert otvorenja u pulskoj Areni na kojem će u ulozi glavnog izvođača nastupiti glazbena legenda Ms. Lauryn Hill. Pamtimo je kao članicu grupe The Fugees, jednog od najprodavanijih svjetskih R&B izvođača. Uspješnu solo karijeru započela je sa izlaskom hvaljenog albuma "The Miseducation of Lauryn Hill" koji je osvojio čak pet rekordnih Grammy nagrada. Oslanjajući se na različite glazbene utjecaje i uzore, Ms. Lauryn Hill stvorila je vlastiti osebujni izričaj praćen briljantnim nastupima uživo i nevjerojatnom karizmom kojom isijava.

Kao predgrupe nastupiti će Submotion Orchestra, britanski sedmeročlani bend iz Leedsa, koji spajaju duboke bass zvukove s elektroničkom, soul, jazz i dub glazbom. Uživo će nastupiti i Fatima, pjevačica snažnog i osjećajnog glasa koja izdaje za Eglo Records, kao i nova zvijezda Andrew Ashong, dobitnik nagrade Gilles Peterson's Worldwide Award 2013. za pjesmu godine sa skladbom "Flowers".

Related articles

Buro 24/7 Selection

više