Search

Sretan rođendan, Justin Timberlake!

Sretan rođendan, Justin Timberlake!

5 razloga zašto ga volimo

Tekst: BURO.


Image: Foto: Büro247.ru

Justin Timberlake

Danas jedan od najpopularnijih suvremenih glazbenika slavi svoj 33. rođendan, a mi smo našli minimalno 5 razloga zašto biste Justina mogli zavoljeti, ako već niste. 31. siječnja 1981. u Memphisu, Tennessee, rodio se dječak kojemu je bilo predodređeno da pokori glazbenu industriju. Od malih nogu u glazbenim vodama, prvo je bio član Mickey Mouse Cluba, zatim dio megapopularnih 'NSynca, a onda je krenula solo karijera. Nitko nije predviđao uspjeh koji je polučio njegov prvi album, ali Justin nas je nastavio iznenađivati - ulaskom u glumačke i televizijske sfere gdje se isto odlično snašao. Nakon duge glazbene pauze, prošle godine nas je oduševio novim albumom u čak dva dijela te svjetskom turnejom, ali sigurni smo kako još nije izvukao sve adute iz rukava. Zbog čega još volimo Justina Timberlakea?

1. Zbog smisla za humor

Tko se može našaliti na svoj račun toliko dobro kao Justin? Saturday Night Live donio nam je novo lice pjevača i shvatili smo da njemu ta uloga jako dobro stoji. Ozbiljnog izraza lica u trikou i visokim petama je otpjevao i otplesao "Single Ladies", zapjevao s Jimmyjem Fallonom obrade poznatih pjesama, a tu je projekt suradnje s grupom Lonely Island koja je donijela neke uistinu nezaboravne viralne hitove.

2. Zbog glumačkog talenta

"Veza bez obveza", "Vrijeme je novac", "Zločesta učiteljica", "Društvena mreža" i posljednji "U glavi Llewyna Davisa", samo su neki filmovi u kojima smo zapazili Justina. Nismo mislili da će se tako odlično snaći u glumačkim vodama, ali sa svakim filmom sve je bolji tako da s veseljem iščekujemo njegove druge projekte.

Justin Timberlake

Scena iz filma "Alpha Dog"

Justin Timberlake

Scena iz filma "Vrijeme je novac"

Justin Timberlake

Scena iz filma "Zločesta učiteljica"

3. Zbog njegove glazbe

Naravno, glavni razlog zašto volimo i zašto smo uopće zamijetili Justina Timberlakea, jest glazba. Producent, skladatelj, tekstopisac koji je s najnovijim album "20/20 Experience" dokazao kako je sazrio. Odraz staloženog osobnog života vidljiv je i u njegovoj glazbi, a sigurni smo kako ćemo od Justina vidjeti i čuti još puno, puno više.

Justin Timberlake

"Mirrors"

4. Zbog javnih nastupa

Svaki Justinov nastup - bez obzira da li je u okviru koncerta ili televizijskog showa oduzima dah. Orkestriran do najmanjih sitnica, savršeno funkcionira kao cjelina. Jesmo li spomenuli da je Justin i talentirani plesač? Da. On i savršeno pleše. I to njegove koncerte čini još boljim poslasticama za sve obožavatelje. Energiju ovog nadarenog glazbenika naprosto morate osjetiti uživo ako za to dobijete priliku.

5. Zbog istančanog osjećaja za stil

Justin je prošao dug put od kovrčavog dječaka iz boy benda. On je sad uglađeni muškarac u Tom Ford odijelima i ulaštenim cipelama i tiha patnja mnogih žena u svijetu...

Justin Timberlake

Tekst: D.Č.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više