Search

Provedite zimu uz dobru knjigu!

Provedite zimu uz dobru knjigu!

Odabrali smo popularne naslove iz izloga Tisak medije


Image: Sponzorirani članak

Do 28. veljače u tijeku je i super akcija gdje je veliki broj naslova snižen do čak 70 posto! Hit naslovi, dječje knjige, knjige na stranom jeziku, priručnici i još mnogo toga samo su dio bogate akcijske ponude

Tisak media izlog

Duge zimske večeri najbolje je provesti uz dobru knjigu, a odabir će ovisiti o vašem raspoloženju. U odabiru vam može pomoći Tisak media s velikim izborom dobrih naslova. Do 28. veljače u tijeku je i super akcija gdje je veliki broj naslova snižen do čak 70 posto! Hit naslovi, dječje knjige, knjige na stranom jeziku, priručnici i još mnogo toga samo su dio bogate akcijske ponude, a mi vam donosimo naš izbor tri knjige koje će zadovoljiti vaše apetite za dobrim štivom.

Mani Gotovac: Fališ mi u proljeću, ljeti, jeseni, zimi

Mani Gotovac Fališ mi

Mani Gotovac je cijeli život kao teatrologinja, dramaturginja te intendantica svoj talent i znanje nesebično davala drugima, poticala druge da naprave dobre predstave, uloge, napišu dramske tekstove, a tek sada pokazuje kakav izniman spisateljski dar posjeduje.

 Rute Sepetys: Pomrčina srca

Rute Sepetys Pomrčina srca

Godine 1941. četrnaestogodišnja Lina priprema se za umjetničku školu, za svoje prve izlaske s dečkima i za sve što ljeto može ponuditi. Ali jedne noći sovjetska tajna policija nasilno upada u njezin dom odvodeći je skupa s njezinom majkom i mlađim bratom u Sibir.

Natasha Oakley: Vjenčanje u bijelom

Provedite zimu uz dobru knjigu! (фото 1)

Freya je bila pomalo divlja djevojka, no u sebi je oduvijek maštala o sreći i vjenčanju u bijelom, pokušavajući pobjeći od obiteljskih problema. Sad je odrasla djevojka, prekrasna i uspješna, i čini se da je prošlost iza nje. Kada upozna markantnog Daniela Ramseya i njegovu kćer, Freyin je svijet ponovno uzdrman. Iako prema njemu osjeća snažnu, sudbinsku privlačnost, Freya se plaši bliskosti... Još uvijek nosi tajne zaključane duboko u sebi. Možda je nakon svih ovih godina upoznala muškarca koji može prodrijeti do njezina srca?

više