Search

Poklon s kojim ne možete pogriješiti

Poklon s kojim ne možete pogriješiti

Top naslovi iz božićnog kataloga Tisak medije

Tekst: BURO.


Image: Sponzorirani članak

Poklon s kojim ne možete pogriješiti (фото 1)

Božić se bliži, a vi još uvijek nemate ideju što pokloniti svojim najmilijima? Ne brinite! Tisak media i ove godine olakšava potragu za savršenim poklonom! A svi ćemo se složiti da nema ljepšeg osjećaja od sretnog izraza lica vaših najdražih kada na božićno jutro ispod bora pronađu što su i zaželjeli.  Zavirite u Tisak media božićni katalog i pronađite više od 700 različitih ideja za idealan poklon vašoj obitelji i dragim ljudima! Mi smo odabrali top naslove koji bi vam mogli poslužiti kao inspiracija.

Proizvode iz kataloga moguće je naručiti Internet narudžbom putem Tisak media webshopa, a dostava je besplatna na odabrani kiosk Tiska. Posjetite i svoj najbliži Tisak media centar i odaberite iz bogate ponude baš ono što želite.

Julian Barnes: Osjećaj kraja

Poklon s kojim ne možete pogriješiti (фото 2)

Tony Webster i njegova školska ekipa sprijatelje se s Adrianom Finnom. Život im se vrti oko nedostatka cura uslijed agresivnoga puberteta, nabacivanja sofizmima i izvještačenostima, internih viceva i pošalica. Adrian je ozbiljniji i inteligentniji od ostalih. Kad se zbog studija raziđu, zakunu se na vječno prijateljstvo. Tada Adrian počini samoubojstvo, a prijatelji pokušavaju nastaviti sa životom i sve zaboraviti. Četrdeset godina poslije Tony, koji je "preživio" karijeru i neuspješan brak, prima pismo od odvjetnika što otvara neka neočekivana pitanja. Iznenadna ostavština tjera ga da istraži razdoblje koje se odjednom pokazalo prilično mutnim, a njegova naoko ne suviše uzbudljiva prošlost i njemu samome postaje sasvim neizvjesna i strana...

Zadie Smith: London NW

Poklon s kojim ne možete pogriješiti (фото 3)

Sedam godina nakon romana "O ljepoti" Zadie Smith vratila se, i to na sam vrh svjetske književne scene, hvaljenim romanom "London, NW". Priča je to o gradu, onima koji u njemu imaju moć i koji je nemaju, koji imaju dom i koji ga nemaju, o stanovnicima Londona, o svima nama - živimo jedni kraj drugih, a naši su svjetovi odvojeni. "NW" poštanska je oznaka za sjeverozapadni dio Londona, a ovaj sjajni tragikomični roman slijedi puteve četvero njegovih stanovnika - Leah, Natalie, Felixa i Nathana - koji pokušavaju izgraditi život izvan granica siromašnog naselja svoga djetinjstva. Smith nas u četiri cjeline romana vodi kroz njihove različite, ali ipak povezane životne priče.

Na krivoga ste se namjerili:  Vještine komunikacijske samoobrane u životu i poslu

Poklon s kojim ne možete pogriješiti (фото 4)

Kako postati i ostati imun na provokacije i manipulacije? Je li moguće ostati "kul" baš u svakoj konfliktnoj situaciji na poslu, u društvu i kod kuće? Kako ostati osjećajan, ali izbjeći emocionalna "ranjavanja"? Kako se suprotstaviti suptilnom psihičkom "nasilju"? Kako izaći na kraj s teškim ljudima? Kako uspješno pregovarati s članovima obitelji, ali i s poslovnim partnerima?

U ovom malom, ali sadržajnom priručniku pronaći ćete učinkovite tehnike izbjegavanja otrovnih komunikacijskih strelica... i koplja. Nakon toga ćete sigurno jednako lako izbjegavati lagane stresove i enormne pritiske. Iskoristite konkretne i nevjerojatno praktične savjete stručnjaka kako biste uspjeli bez živciranja i stresa, a usput sačuvali psihičko i fizičko zdravlje.

Tracy Chevalier: Posljednji bijeg

Poklon s kojim ne možete pogriješiti (фото 5)

U najnovijoj knjizi, autorica nas vodi u 19. stoljeće na široka prostranstva Amerike gdje će doseljenici iz različitih krajeva svijeta naći svoj novi dom. Tako će i glavna junakinja, Honor Bright, mlada kvekerica, zbog nesretne ljubavi napustiti rodnu Englesku i otisnuti se u nepoznato. Traumatično putovanje brodom preko Atlantika zauvijek će odrediti njezinu sudbinu - nema povratka. Svoj će novi dom pronaći u Ohiju gdje se neočekivano susreće s odbjeglim robovima na njihovu putu u slobodu, ali i s potresnom ljubavlju koja je osuđena na neispunjenje. U okrutnom i neizvjesnom životu ona mora staviti na kocku svoja uvjerenja, svoju savjest pa i ljubav. Odmah po objavljivanju književna je kritika označila ovu knjigu najboljom što je Tracy Chevalier dosad napisala.

Caroline Graham: Ubojstva u Jazavčevu putu

Poklon s kojim ne možete pogriješiti (фото 6)

Jazavčev Put dražesno je i mirno mjesto - savršeno englesko seoce. Ali ispod površine kuljaju mračne strasti. Kada je gospođica Emily Simpson, simpatična usidjelica, krenula u šetnju šumom nije znala da se iz nje neće vratiti. Slučajno je vidjela nešto što nije smjela i zbog toga je morala biti ušutkana. Većina je vjerovala da je gospođica Simpson umrla prirodnom smrću, no usprkos tome glavni inspektor detektiv Barnaby pozvan je da istraži slučaj. Uskoro na svjetlo dana počinju izlaziti brojne svađe, suparništva i skandali mještana. A nakon što se dogodi drugo jezivo ubojstvo, inspektor Barnaby shvaća da je Jazavčev Put sklonište ubojice kojeg mora otkriti...

Leave a comment

više