Search

Autorica bestselera \"Krv cvijeća\" gostuje u Zagrebu

Autorica bestselera "Krv cvijeća" gostuje u Zagrebu

Anita Amirrezvani predstavit će svoj novi roman

Tekst: BURO.


Image: Foto: PR

Iransko-američka autorica Anita Amirrezvani u utorak, 27. kolovoza, u 20 sati u Profil Mozaik Megastoreu predstavit će hrvatskoj publici svoj novi roman "Jednaka suncu". Ovaj bogat i uzbudljiv roman autorice bestselera "Krv cvijeća" nedavno je izašao u izdanju Profila!

Legendarne žene – od Anne Boleyn do kraljice Elizabete I. ili Marije I., kraljice Škotske – promijenile su tijek povijesti na engleskome dvoru. No dok se njih slavi i veliča, rijetki znaju za moćne i karizmatične žene iz islamskog svijeta. Djelomično utemeljena na životu kraljevne Parihan hanum, "Jednaka suncu" napeta je priča o političkim intrigama koja baca više svjetla na jednu iznimnu ženu. 

Autorica bestselera "Krv cvijeća" gostuje u Zagrebu (фото 1)

Anita Amirrezvani majstorska je pripovjedačica, a njezina bogata proza udahnjuje život u taj bogat, zamršen svijet i njegove iznimno zanimljive likove – strastvene i hrabre muškarce i žene koji prihvaćaju svoju sudbinu ili se bore protiv nje, u makijavelističkoj igri onih koji žude za moći i koji ne prezaju ni pred čime da je dobiju. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više