Search

Brod kulture zaplovio po sedmi put Jadranom

Brod kulture zaplovio po sedmi put Jadranom

Putujući MasterCard Brod knjižara


Image: Foto: PR

Danas je službeno započela sedma turneja MasterCard Broda knjižare - broda kulture koji će u 14 dana obići hrvatsku obalu te obogatiti kulturnu ponudu mjesta i gradova koje će posjetiti. Na ovogodišnjoj turneji Broda knjižare plovi i pobjednik četvrtog natječaja za najbolju kratku priču, Stjepo Martinović koji zajedno s urednicima zbirke 20 + 1 najbolja priča za ljeto 2013., Ludwigom Bauerom i dr. sc. Lidijom Dujić predstavlja najbolje kratke priče koje se u njoj nalaze. Javnosti se također imaju priliku predstaviti i ostalih 20 autora čije su priče objavljene u zbirci.

Posjetitelji mogu uživati u predstavi za djecu "Reciklirana priča" u izvedbi kazališta Svarog te u predstavi za odrasle "I živjeli su sretno..." u produkciji Scene Gorica. Osim toga, svi se mogu pridružiti i kreativnim radionicama: Allianz Radionica timskog pisanja i Vetropack Radionica izrade glazbala od otpada. Kao i svake godine, domaće stanovništo i turiste ispred Broda očekuje velika prodajna izložba knjiga s više od 3000 naslova, 35 nakladnika iz Hrvatske!

MasterCard Brod knjižara-Brod kulture, jedan je od najatraktivnijih ljetnih projekata pod generalnim pokroviteljstvom kompanije MasterCard Europe, koji tradicionalno godinama obogaćuje hrvatsku kulturno-turističku ponudu na Jadranu.

Destinacije manifestacije MasterCard Brod knjižara-Brod kulture ove godine su:

29. 7. Pag
30. 7. Rab
31. 7. Mali Lošinj
1. 8. Vir
2. 8. Biograd na Moru
3. 8. Skradin
4. 8. Marina
5. 8. Trogir
6. 8. Vis
7. 8. Postira, Brač
8. 8. Jelsa
9. 8. Makarska

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više