Search

Naručite knjigu inspiriranu vlastitom životnom pričom

Naručite knjigu inspiriranu vlastitom životnom pričom

Zanimljiv startup projekt Jelene Ribić


Image: Foto: PR

Jeste li ikad razmišljali o tome koliko bi vaša životna priča ukoričena u zanimljivo štivo bila originalan i inspirativan dar? Ukoliko niste, možda biste mogli razmisliti o tome

Naručite knjigu inspiriranu vlastitom životnom pričom (фото 1)

Jeste li ikad razmišljali koliko bi vaša životna priča ukoričena u zanimljivo štivo bila originalan i inspirativan dar? Ukoliko niste, možda biste mogli razmisliti o tome. U moru mobilnih aplikacija, gadgeta i napredne tehnologije prvi startup projekt s emocijama u svijetu je lansiran. Zahvaljujući 29-godišnjoj Jeleni Ribić, sada postoji mjesto gdje vaša priča ili priča vaših voljenih može postati originalni poklon.

Emotivna djevojka prepoznala je potrebu ljudi da sačuvaju neke ključne životne trenutke, situacije, događaje i iz tog je razloga počela pisati priče drugima. Jelena Ribić do sada je ispisala trenutke za više od 500 stvarnih junaka i zapakirala ih u više od 250 knjiga. Dala im je ime: "Chu Story"! Postoji nekoliko koraka u stvaranju priče. Prvi sadrži upitnik u kojem naručitelj opisuje ključne događaje, situacije i osjećaje vezane uz junake priče, dakle one o kojima će priča biti. Što detaljnije je upitnik ispunjen, priča na kraju sadrži više "stvarnosti". Isto tako, unutar Chummunitya, naručitelj i pisac koji mu je dodijeljen će imati mogućnost međusobne chat i video komunikacije, dakle druženja. Chummunity će tako s vremenom postati mjesto na kojem će se sretati potpuni stranci, s jedinim ciljem - da zapišu nečiju priču.

Naručite knjigu inspiriranu vlastitom životnom pričom (фото 2)

Projekt Chummunity prvo se fokusirao na područje jugoistočne Europe, a sada se pisanje knjiga prema scenariju vlastitog života može naručiti putem www.chummunity.com i za englesko govorno područje SAD-a, Kanade i Velike Britanije, iako su prvi upiti stigli i iz Njemačke, Francuske i Skandinavije. "To nam je potvrdilo činjenicu da cijeli svijet treba ljubav i više emocija, a to je nešto u čemu mi možemo pomoći." rekla je osnivačica projekta u sklopu kojeg svatko može naručiti vlastitu originalnu priču, Jelena Ribić.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više