Search

Kako izgleda penthouse od 15 milijuna dolara?

Kako izgleda penthouse od 15 milijuna dolara?

Najpoželjnija njujorška nekretnina

Tekst: A.P.


Image: Foto: www.elliman.com

Penthouse

Njujorško tržište nekretnina prava je borbena arena u kojoj opstaju samo najbogatiji. Cijene stanova kod prosječnog kupca izazivaju vrtoglavice dok se na višim razinama odigravaju milijunska natjecanja u kojima pobjeđuje samo višak nula na računu. Upravo taj višak nula poželjan je za raskošnu nekretninu koju vam danas predstavljamo. 

Penthouse

Penthouse s očaravajućim pogledom smješten je na Upper West Sideu, u staroj zgradi koja datira još od 1909. godine. Ovaj raskošni prostor proteže se na 390 kvadrata te ima tri spavaće sobe, dvije kupaonice, blagovaonicu, knjižnicu, vinski podrum i prostranu kuhinju. Stan se na tržištu nalazi već neko vrijeme u portofoliu njujorške agencije za nekretnine Douglas Elliman koji su, radi nepovoljnih tržišnih uvjeta, bili prisiljeni spustiti cijenu. Naime, početna cijena iznosila je nevjerojatnih 20 milijuna dolara, ali se radi recesije postepeno spuštala na sadašnjih 15 milijuna. Najimpresivniji dio stana je dnevni boravak iz kojeg puca pogled na Central Park i Nacionalni muzej američke povijesti.

Penthouse

Stropove u dnevnom boravku je oslikao španjolski umjetnik Ramon Canet, a muzejskom ugođaju pogoduje i veliki kamin iz 17. stoljeća koji su vlasnici donijeli iz Španjolske. Ovaj dnevni boravak već je proglašen jednim od najljepših u New Yorku, a kada pogledate fotografije sasvim je jasno i zašto.

Penthouse

Penthouse

Penthouse

Penthouse

Penthouse

Penthouse

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više