Search

3 nenormalno smiješna Netflixova stand up-a koja možete pogledati ove nedjelje

3 nenormalno smiješna Netflixova stand up-a koja možete pogledati ove nedjelje

Oduševit ćete se

Tekst: A.P.


Ako ste pogledali sve serije i dokumentarce koje smo vam predložili, a nemate ni neki film da vam razveseli nedjelju, onda imamo nešto za vas...

Stand up komičari čiji rad pratimo od samih početaka u prošloj su, ali i ovoj, godini bili jako aktivni sa svojim stand up specijalima zahvaljujući Netflixu. Najveću pažnju je izazvao Dave Chappelle sa svoja četiri specijala koja su se pojavila na Netflixu prošle godine. Jedan je snimljen prije ugovora s ovom kućom, dok su tri nastala u Netflix produkciji, a za iste je plaćen basnoslovnih 60 milijuna dolara. Chapelle je opravdao očekivanja i dokazao da nije izgubio na oštrini pogotovo kada komentira aktualna pitanja i teme koje su žarile i palile medijskim prostorom u protekloj godini. Za koji god specijal da se odlučite ("The Bird Revelation" , "Equanimity" ili "Deep in the Heart of Texas: Dave Chappelle Live at Austin City Limits") možete biti sigurni da ćete tih sat vremena provesti uz inteligentan humor.

Australac Jim Jefferies je brutalan do te mjere da se nakon svakog njegovog nastupa izreda lista žalbi i pritužbi u medijima od svake skupine koju je na neki način uvrijedio. Iako u svojim specijalima uvijek odvoji koju minutu da publici i gledateljima objasni kako je sve što kaže na sceni u svrhu zabave njegova sirova obrada tema koje ljude na neki način žuljaju nikad ne ostane bez reakcije. Obavezno pogledajte njegov posljednji specijal za Netflix "This is Me Now" koji je izašao u srpnju ove godine, a snimljen je u Londonu. Između ostalog ćete saznati kako ga je natabletirana Mariah Carey bookirala za rođendan svog tadašnjeg zaručnika, milijardera Jamesa Packera.

Punih osam godina smo morali čekati da Ricky Gervais napokon snimi novi specijal. "Humanity" je izašao u ožujku ove godine i donosi standardno provokativnog Gervaisa koji se u sat vremena, koliko traje show, ne libi dotaknuti i najosobnijih tema poput majčinog pogreba ili činjenice da se odlučio za život bez djece. Osvrnuo se i na slučaj Caitlyn Jenner koja ga je javno prozvala zbog šale na Zlatnim globusima kada je kazao kako je učinila puno za prava transrodnih osoba u svijetu, ali da nažalost nije pomogla stereotipu da su žene lošiji vozači. Naime, Jenner je u to vrijeme sudjelovala u prometnoj nesreći u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više