Search

5 inspirativnih citata Stevea Jobsa

5 inspirativnih citata Stevea Jobsa

U sjećanje na jednog od najvećih vizionara tehnološkog svijeta


Image: Buro247.ru

Ovo je naš izbor najinspirativnijih citata Stevea Jobsa!

Kada je u garaži punoj jabuka napravio prvo kućno računalo Apple te 1976. osnovao istoimenu tvrtku zajedno s Stevenom Wozniakom, nitko im nije vjerovao. Ali oni su ti koji jesu. Steve Jobs ostaje zapamćen kao jedan od najvećih vizionara i inovatora koji je svojim postignućima promijenio svijet tehnologije. Svakako je i jedan od onih čijih ćemo se rečenica i govora uvijek rado prisjetiti. Ovo je naš izbor najinspirativnijih citata Stevea Jobsa.

Vaše vrijeme je ograničeno, stoga ne trošite vrijeme živeći nečiji tuđi život. Nemojte se ograničavati različitim dogmama i živjeti prema tome kako od vas drugi očekuju. Ne dajte da galama tuđih razmišljanja zagluši vaš unutarnji glas. I najvažnije od svega, imajte hrabrosti slijediti svoje srce i intuiciju.

Biti najbogatijim čovjekom na groblju me ne zanima. Otići u krevet znajući da smo postigli nešto prekrasno, to je ono što me zanima.

5 inspirativnih citata Stevea Jobsa (фото 1)

Posao će zaokupiti većinu vašeg života i jedini način da budete zaista ispunjeni jest da radite ono u što vjerujete. A jedini način da radite ono u što vjerujete jest da to volite. Ukoliko to niste dosada još pronašli, nastavite tražiti. Nemojte se smiriti. Kada dođe znat ćete.

Tada to nisam vidio, ali moj otkaz u Appleu je bilo najbolje što mi se ikada moglo dogoditi. Težinu uspjeha zamijenila je lakoća ponovnog bivanja početnikom, pomalo nesigurnog u sve. Oslobodilo me kako bi ušao u najkreativniji period svog života.

Prisjetiti se da ćete jednog dana umrijeti najbolji je način da izbjegnete zamku razmišljanja da imate nešto za izgubiti. Već ste goli. Nema razloga da ne slijedite svoje srce.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više