Search

Bend koji volimo: Cathedrals

Bend koji volimo: Cathedrals

Elektro-pop duo iz San Francisca koji osvaja kućne playliste


Image: Facebook

Spoj nježnog vokala Brodie Jenkins s elektro-pop pozadinom o kojoj brine Johnny Hwins idealni su za lagane ljetne playliste

Elektro-pop duo Cathedrals iz San Francisca svojim su debitantskim singlom "Unbound" koji je izašao prošle godine izazvali mnogo pažnje i osvojili 'homemade' playliste. Čine ga nježan, svilenkasti glas karizmatične Brodie Jenkins koja uz ovaj projekt, sudjeluje i u folk bendu Ghost and Gale i Johnny Hwins koji stvara elektro samplove i svira gitaru, a na turnejama je proveo s bendom Blackbird Blackbird.

Iako dolaze iz različitih pozadina, zajedno predstavljaju odličan spoj novih stilova i glazbenih ideja te kako kažu "zajedno pomičemo vlastite granice".

    

Za njihov prvi spomenuti singl trebalo je proći manje od tjedan dana da dosegne 100, 000 klikova, a na stranici Hype Machine dosegli su sam vrh top singlova. Njihov drugi singl "Harlem" također je polučio uspjeh iako u bržem ritmu s više gitarskih rifova Johhnyja. Svoj posljednji singl "Want My Love" izašao je sredinom lipnja i još jednom dokazao bend Cathedrals kao savršen ljetni izbor za opuštanje. Trenutno su u studiju i završavaju pjesme za svoj debitantski EP koji bi trebao izaći krajem ljeta.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više