Search

Obožavamo urnebesan Instagram profil posvećen seriji \"Seinfeld\"

Obožavamo urnebesan Instagram profil posvećen seriji "Seinfeld"

S naglaskom na omiljenog Georgea Costanzu

Image: Instagram

Ako ste fan kultne serije "Seinfeld" i svako malo se u životu referirate na nju, onda će vam genijalan insta profil @costanzagrams definitivno uljepšati svaki dan...
Serija koja je započela kao i svaki drugi sitcom, izrasla je u najkompleksnije remek-djelo koje je redefiniralo žanr humorističnih serija gotovo preko noći. Takve brojke danas teško da se mogu ponoviti, niti bi serija ni o čemu uopće danas prošla, kao što je to bio slučaj sa "Seinfeldom". Hvaljena od kritike, a ponajviše od publike, serija je to koja se uvukla u mnoga srca generacija i po svom humoru ostala aktualna još i dan danas, a mnogi se još uvijek na nju referiraju i u svakodnevnom životu s obzirom na gomilu komičnih situacija i fraza koje je iznjedrila. 

Jedna je od najpopularnijih američkih humorističnih serija u povijesti, koju je osmislio i režirao Larry David s Jerryjem Seinfeldom, ujedno i glavnim glumcem. 180 sjajnih epizoda u 9 sezona, ostat će uvijek neizmjerna inspiracija za memove, video zafrkancije i grafike, a upravo na temelju toga stvoren je i ovaj odličan Instagram profil posvećen "Seinfeldu". Autor ili autori @costanzagrams profila evidentno su se potrudili ne bi li servirali tako jedan posve drugačiji insta sadržaj s najboljim momentima iz serije u skladu s tekućim temama i događajima. Pa, ako volite ovakav humor i žudite za dozom dobre “seinfeldovske” zafrkancije i želi svakodnevno imati svojevrsni podsjetnik na genijalne scene, onda morate stisnuti follow na ovaj profil. Zabava je zagarantirana!

Opposite kicking in already #costanzagrams

A post shared by Seinfeld Memes (@costanzagrams) on

 

“We don’t care and it shows” #costanzagrams

A post shared by Seinfeld Memes (@costanzagrams) on

 

Every year gotta do that shuffle #Festivus #costanzagrams

A post shared by Seinfeld Memes (@costanzagrams) on

 

He's beboppin' and scattin', and I'm losin' it!!! #costanzagrams

A post shared by Seinfeld Memes (@costanzagrams) on

Related articles

Buro 24/7 Selection

više